- Adım
- Ozzy
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 11.0.2
- Telefon Modeli
- Redmi 8
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Arkadaslar , Redmi 8 Telefonum ile Evimin Wifi baglantisi ile internete giriyorum.Internette Surf , Youtube Videolari , Müzik hic bir sorun yasamiyorum.Tek sorunum Whatsapp yada Skype ile Sesli Görüsme yaptigimda baglanti devamli kopiyor ve tekrar geliyor o arada ben karsi tarafi duyamiyorum fakat onlar benim sesimi duyuyor.
Bugün Telefonu fabrika ayarlarina alip tekrardan kurulum yaptim ayni sorun devam ediyor. Esimin telefonu Samsung Galaxy 7 ile ayni sekilde deneme yapiyorum baglantida kopma olmadan cok net Whatsapp ve Skype üzerinden sesli görüsme yapabiliyorum.
Sizce telefonda ne sorun olabilir , bozuk olma ihtimali var mi ?
Not: WhatsApp da baglanti koptugunda Browsera gidip sayfa acmaya calisiyorum , sayfayi acmiyor bu biraz sürüyor sonra sayfa aciliyor ve sesli görüsme devam ediyor bu kopmalar aralikli olarak devam ediyor.Whatsapp harici Browserda bir kere bile kopma yasamadim.
Bugün Telefonu fabrika ayarlarina alip tekrardan kurulum yaptim ayni sorun devam ediyor. Esimin telefonu Samsung Galaxy 7 ile ayni sekilde deneme yapiyorum baglantida kopma olmadan cok net Whatsapp ve Skype üzerinden sesli görüsme yapabiliyorum.
Sizce telefonda ne sorun olabilir , bozuk olma ihtimali var mi ?
Not: WhatsApp da baglanti koptugunda Browsera gidip sayfa acmaya calisiyorum , sayfayi acmiyor bu biraz sürüyor sonra sayfa aciliyor ve sesli görüsme devam ediyor bu kopmalar aralikli olarak devam ediyor.Whatsapp harici Browserda bir kere bile kopma yasamadim.