Yardım Redmi 8 telefonuma miui 10 tgz dosyası yok.

enessozic

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
enes buğra
Cihazım
redmi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui global 11.0.11
Telefon Modeli
redmi 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Başlıktan da anlaşıldığı gibi telefonumun sürümünü düşürmek istiyorum ama bir türlü tgz uzantılı rom bulamadım. Sizin bildiğiniz varsa bana link gönderebilir misiniz? Ayrıca ben bir tane indirmiştim miui 10 sürümü için ama bir türlü mi flash uygulaması kabul etmedi dosyayı bu dosyayı tgz yapma şansım var mı? Bootloader kilidimi de 2 hafta önce açmaya çalışmıştım 1 hafta süre vermişti. 1 hafta geçti fakat başka hiçbir şeye dokunmadım kendi otomatik açılmış mıdır?

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 10
  • 2.png
    2.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 5
  • 3.png
    3.png
    10,9 KB · Görüntüleme: 3

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Başlıktan da anlaşıldığı gibi telefonumun sürümünü düşürmek istiyorum ama bir türlü tgz uzantılı rom bulamadım. Sizin bildiğiniz varsa bana link gönderebilir misiniz? Ayrıca ben bir tane indirmiştim miui 10 sürümü için ama bir türlü mi flash uygulaması kabul etmedi dosyayı bu dosyayı tgz yapma şansım var mı? Bootloader kilidimi de 2 hafta önce açmaya çalışmıştım 1 hafta süre vermişti. 1 hafta geçti fakat başka hiçbir şeye dokunmadım kendi otomatik açılmış mıdır?
Başvuru yaptıktan sonra süre dolunca tekrar unlock aracı ile kilidi açmanız gerek
resimde adı geçen sürümün fastboot linki.
Açılan sitede fastboot linkini indiriniz

Oyla:
Üst Alt