- Adım
- SEMİH
- Cihazım
- XİAOMİ REDMİ 7
- Konular
- 16
Ben redmi 8 kullanıyorumBu telefonu kullanan yokmu ya?
Ben redmi 8 kullanıyorumBu telefonu kullanan yokmu ya?
Hocam şöyle uzunca bir inceleme yazarmısınız?Ben redmi 8 kullanıyorum
Ben hindistan romu MIUI 11 e geçtim global 10.3.4 yüklüydü MIUI 11 sevdiğim için o Roma geçtim. Telefon güzel hızı gayet akıcı şarjı çok kullanmama rağmen 2 gün rahat gidiyor bana Type-c şarj girisli 5000 maH pil kapasitesi var. Bence fiyatına göre performans olarak güzel . Almanızı Tavsiye Ederim .Hocam şöyle uzunca bir inceleme yazarmısınız?
Eşime almayı düşünüyorum ama internette ne düzgün bir inceleme var nede telefon hakkında uzun uzun bir inceleme yazısı var.
Eşimin kullanım senaryosu şöyle.Ben hindistan romu MIUI 11 e geçtim global 10.3.4 yüklüydü MIUI 11 sevdiğim için o Roma geçtim. Telefon güzel hızı gayet akıcı şarjı çok kullanmama rağmen 2 gün rahat gidiyor bana Type-c şarj girisli 5000 maH pil kapasitesi var. Bence fiyatına göre performans olarak güzel . Almanızı Tavsiye Ederim .
Ben oyun oynamıyorum fakat 30 tane uygulama var bir sıkıntı yaşamadım .Eşimin kullanım senaryosu şöyle.
Tüm gün evde yada dışarda aktif internet bağlantılı. Dışarda hep 4G evde wifi.
Oyun oynamaz ama çok yoğun instagram kullanımı, Facebook kullanımı. Telefonun kamerasını hem foto hem video çekimi için kullanır. Çekilen foto ve videoları sosyal medyada paylaşır. Çekilen resim ve fotolar google fotolara yedeklenir. Ayrıca WhatsApp ve messenger üzerinden uzun görüntülü görüşmeler yada sesli görüşmeler de yapar.
Tabi birde minik kızım telefona oyunlar yükler oynar. YouTube videoları izler. Telefon çok program yükleyince ağırlaşması vs durum gibi söz konusu olmaması lazım.
Bu kullanım senaryosuna göre ne dersiniz.
Uzun bir cevap rica edeceğim
hindidstan rom da çağrı kaydetme (arama kaydetme) özelliği varmı? cevaplarsanız sevinirim.Ben hindistan romu MIUI 11 e geçtim global 10.3.4 yüklüydü MIUI 11 sevdiğim için o Roma geçtim. Telefon güzel hızı gayet akıcı şarjı çok kullanmama rağmen 2 gün rahat gidiyor bana Type-c şarj girisli 5000 maH pil kapasitesi var. Bence fiyatına göre performans olarak güzel . Almanızı Tavsiye Ederim .
XiaomiTools v2 ile hindistan rom yükledim sonunda...
loader kilidini açmadan.
bölge olarak hindistanı gösterdim oldu.
çağrı kaydetme özelliği varmış hidistan romunda.
merak edenlerle paylaşmak istedim.
ben de uzman değilim deneye yanıla yaptım.Arkadaşım merhaba
bende hindistan romuna geçmek istiyorum ayrıntılı olarak anlatırmısın ?
xiaomitools v2 bende aşağıdaki uyarıyı verdi
bu kurulum, devam etmek istiyorsanız gerçek prosedür düğmesine devam etmeden önce bazı ek adımlar gerektirir, rom seçimine geri dönmek için iptal edin. burada yapılması gerekenler:
önyükleyicinin kilidini aç (günlerce bekleme süresini düzenleyebilir)