Yardım Redmi 8 kullanipta WhatsApp da Problem yasayan var mi ?

Footslocker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Redmi 8 sahibi Arkadaslar rica etsem WiFi baglantisiyla WhatsApp yada Skype ile Sesli Arama yapip bana sonucunu buraya yazabilirseniz cok sevinirim.

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
Volte seçeneği yoktu fakat araştırdım *#*#86583#*#* koduyla aktif yapabildim şu anda volte açık durumda , fakat bu mobil görüşmeler için geçerli değil mi ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Böyle yazıyor bende. Denedin mi açık halde?

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Wifi ayarlarına girip gelişmiş ayarlardan wifi asistanı, wifi hızlandırıcı gibi şeyleri kapatıp deneyin birde.

Oyla:

Footslocker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Böyle yazıyor bende. Denedin mi açık halde?
Malesef değişen birşey olmadı , konuşma sırasında "Yeniden Bağlanıyor " yazıyor ve konuşma kesiliyor sonra konuşma devam ediyor hep bu şekilde kesik kesik konuşmaya çalışıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wifi ayarlarına girip gelişmiş ayarlardan wifi asistanı, wifi hızlandırıcı gibi şeyleri kapatıp deneyin birde.
Wifi ye giriyorum en altta ek ayarlar varvona girip Wifi yardımcısını ve Trafik Modunu kapatıyorum ama yine fayda etmiyor.

Normalde wifi de hiç sorun yok bir kere bile takılmıyor ama ne hikmetse WhatsApp , Skypev, Duo gibi applerde sesli konuşmada bu problem var.

"Yeniden Bağlanıyor" yazıyor konuşma kesiliyor o arada Browser dan bir link açmaya çalışıyorum açılmıyor internet yok ve internet gelir gelmez hem link aciliyor hemde konuşma devam ediyor.Bu bir maksimum 30 40 saniyelik bir kesinti.

Wifide sorun yok Samsung S7 ile bağlandigim zaman sorunsuz konuşma yapabiliyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Yazilimsal bi sorun basit bi kernel hatası olabilir xiaomi güncelleme ile çözmesini bekleyebilirsiniz yada eğer bootloader kilidiniz açıksa twrp custom rom yüklemeyi biliyosaniz önceki sürümleri yükleyip deneyebilirsiniz miui 11 yüklüyse miui 10a dönmek gibi.

Oyla:

Footslocker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Yazilimsal bi sorun basit bi kernel hatası olabilir xiaomi güncelleme ile çözmesini bekleyebilirsiniz yada eğer bootloader kilidiniz açıksa twrp custom rom yüklemeyi biliyosaniz önceki sürümleri yükleyip deneyebilirsiniz miui 11 yüklüyse miui 10a dönmek gibi.

Telefon daha 2 haftalik , garantisi kaybolmasin diye rom yüklemek istemiyorum , güncellemeden kastiniz Android 10 mu beklemeliyim yoksa Xiaomi Support a danissam yardimci olurlar mi acaba?

Oyla:

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
Telefon daha 2 haftalik , garantisi kaybolmasin diye rom yüklemek istemiyorum , güncellemeden kastiniz Android 10 mu beklemeliyim yoksa Xiaomi Support a danissam yardimci olurlar mi acaba?
Şu anda sürüm 11.0.4 ise 11.0.6'yı bekle. Android 10'un gelmesine daha var. Sen bu sorunu geri dönüş yaptır xiaomi'ye. Sorunun arkadaşın dediği gibi yazılımsal olabilir. Garantili ise güncellemeyi beklemek en iyisi.

Oyla:

Footslocker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Şu anda sürüm 11.0.4 ise 11.0.6'yı bekle. Android 10'un gelmesine daha var. Sen bu sorunu geri dönüş yaptır xiaomi'ye. Sorunun arkadaşın dediği gibi yazılımsal olabilir. Garantili ise güncellemeyi beklemek en iyisi.
Bendeki Sürüm 11.0.2 , 11.0.4 güncellemesi gelmedi daha ... acaba bir yolu var mi ? Konumu Hindistan yaptim ama yine bir güncelleme alamadim.

Oyla:
Üst Alt