Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımRedmi 8 kullanipta WhatsApp da Problem yasayan var mi ?
Volte seçeneği yoktu fakat araştırdım *#*#86583#*#* koduyla aktif yapabildim şu anda volte açık durumda , fakat bu mobil görüşmeler için geçerli değil mi ?
Malesef değişen birşey olmadı , konuşma sırasında "Yeniden Bağlanıyor " yazıyor ve konuşma kesiliyor sonra konuşma devam ediyor hep bu şekilde kesik kesik konuşmaya çalışıyorum.
Wifi ye giriyorum en altta ek ayarlar varvona girip Wifi yardımcısını ve Trafik Modunu kapatıyorum ama yine fayda etmiyor.
Normalde wifi de hiç sorun yok bir kere bile takılmıyor ama ne hikmetse WhatsApp , Skypev, Duo gibi applerde sesli konuşmada bu problem var.
"Yeniden Bağlanıyor" yazıyor konuşma kesiliyor o arada Browser dan bir link açmaya çalışıyorum açılmıyor internet yok ve internet gelir gelmez hem link aciliyor hemde konuşma devam ediyor.Bu bir maksimum 30 40 saniyelik bir kesinti.
Wifide sorun yok Samsung S7 ile bağlandigim zaman sorunsuz konuşma yapabiliyorum.
Yazilimsal bi sorun basit bi kernel hatası olabilir xiaomi güncelleme ile çözmesini bekleyebilirsiniz yada eğer bootloader kilidiniz açıksa twrp custom rom yüklemeyi biliyosaniz önceki sürümleri yükleyip deneyebilirsiniz miui 11 yüklüyse miui 10a dönmek gibi.
Yazilimsal bi sorun basit bi kernel hatası olabilir xiaomi güncelleme ile çözmesini bekleyebilirsiniz yada eğer bootloader kilidiniz açıksa twrp custom rom yüklemeyi biliyosaniz önceki sürümleri yükleyip deneyebilirsiniz miui 11 yüklüyse miui 10a dönmek gibi.
Telefon daha 2 haftalik , garantisi kaybolmasin diye rom yüklemek istemiyorum , güncellemeden kastiniz Android 10 mu beklemeliyim yoksa Xiaomi Support a danissam yardimci olurlar mi acaba?
Telefon daha 2 haftalik , garantisi kaybolmasin diye rom yüklemek istemiyorum , güncellemeden kastiniz Android 10 mu beklemeliyim yoksa Xiaomi Support a danissam yardimci olurlar mi acaba?
Şu anda sürüm 11.0.4 ise 11.0.6'yı bekle. Android 10'un gelmesine daha var. Sen bu sorunu geri dönüş yaptır xiaomi'ye. Sorunun arkadaşın dediği gibi yazılımsal olabilir. Garantili ise güncellemeyi beklemek en iyisi.
Şu anda sürüm 11.0.4 ise 11.0.6'yı bekle. Android 10'un gelmesine daha var. Sen bu sorunu geri dönüş yaptır xiaomi'ye. Sorunun arkadaşın dediği gibi yazılımsal olabilir. Garantili ise güncellemeyi beklemek en iyisi.