Yardım Redmi 8 kişiler problemi

Onder_mach

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onderr
Cihazım
Resmi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v 11.0.10.0
Telefon Modeli
Redmi 8 64gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba, öncesinde de Xiaomi kullanıcısı olarak son aldığım resmi 8 de yaşadığım sıkıntılar şunlardır;
1-vcf olarak yedeklediğim rehberimi telefon hafızasına alamadım, Google üzerinden kişilere erişiyorum. Bu sebeple kişiye özel zil sesi atayamıyorum. Kişilerden seçtiğim kişiye girip üç noktadan zil sesi ayarla yaptım olmadı.
2-widgetlerde hızlı fonksiyonlar sekmesinde görmeye alıştığım ve belkide en çok kullandığım Kişi doğrudan çevirme kısayolu yok. Yalnızca kişilere girerek seçtiğim kişiyi ana ekrana ekle seçeneği var ve yüntem çok hantal benim için. Çünkü aradığım kişiyi seçince kişiyi görüntülüyor,aramak için tekrar tıklama gerekiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Değerli hocam 2. Sorunuz hakkında bilgim yok fakat 1. Sorunuz için yanıt vereyim Kişiler ekraninda (Google kişiler değil, kendi telefonunuzun kişiler ekranı) sağ üstte üç noktaya tıkladığınızda kişileri ice/dışa aktar diye bir seçenek çıkması lazım ve içerisinde Hesabımdan içe aktar diye bir seçenek olması lazım bu seçenek telefon hafızanıza kişi atmanızda yardımcı olabilir diye düşünüyorum

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar merhaba, öncesinde de Xiaomi kullanıcısı olarak son aldığım resmi 8 de yaşadığım sıkıntılar şunlardır;
1-vcf olarak yedeklediğim rehberimi telefon hafızasına alamadım, Google üzerinden kişilere erişiyorum. Bu sebeple kişiye özel zil sesi atayamıyorum. Kişilerden seçtiğim kişiye girip üç noktadan zil sesi ayarla yaptım olmadı.
2-widgetlerde hızlı fonksiyonlar sekmesinde görmeye alıştığım ve belkide en çok kullandığım Kişi doğrudan çevirme kısayolu yok. Yalnızca kişilere girerek seçtiğim kişiyi ana ekrana ekle seçeneği var ve yüntem çok hantal benim için. Çünkü aradığım kişiyi seçince kişiyi görüntülüyor,aramak için tekrar tıklama gerekiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:

Onder_mach

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onderr
Cihazım
Resmi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef telefondaki tek kişiler uygulaması bu, bu da Google a ait.

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2020-05-24-01-58-55-155.mp4
    6,1 MB · Görüntüleme: 5
Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Kişiyi ana ekrana eklemek için- istediğiniz kişiyi arama uygulamasında açın, sağ üstte 3noktaya tıklayın. Ana ekrana sabitle ve direkt arama seçeneğini seçin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vcf yi telefondan uygulamasından atamadıysanız mailinize girip senkronize edin, daha sonra ayarlarda Google kişileri senkronize edin tamamdır

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Ovv. Global romda öyle bir sorunsal vardı, doğru.. peki hocam, telefon ayarlarinizda (uygulamalar-uygulamalari yönet sekmesinde sağ üst üç nokta-varsayilan) seçeneğe tıkladığınızda böyle bir arayüz ile karşılaşıyor musunuz? Burada değişiklik yapabiliyor musunuz?
Maalesef telefondaki tek kişiler uygulaması bu, bu da Google a ait.

Oyla:

Onder_mach

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onderr
Cihazım
Resmi 8
Konular
1
Kişiyi ana ekrana eklemek için- istediğiniz kişiyi arama uygulamasında açın, sağ üstte 3noktaya tıklayın. Ana ekrana sabitle ve direkt arama seçeneğini seçin

Vcf yi telefondan uygulamasından atamadıysanız mailinize girip senkronize edin, daha sonra ayarlarda Google kişileri senkronize edin tamamdır
VCD yi Google dan açabildim zaten ancak yeni kişi ekle dediğimde kayıt yeri olarak hesaplar veya aygıt olarak sorması gerekirken yalnız Google hesabı çıkıyor karşıma.
Ayrıca kişilerde üç noktada yalnızca ana ekrana ekle var sabitle veya direkt ara seçeneği yok

Ovv. Global romda öyle bir sorunsal vardı, doğru.. peki hocam, telefon ayarlarinizda (uygulamalar-uygulamalari yönet sekmesinde sağ üst üç nokta-varsayilan) seçeneğe tıkladığınızda böyle bir arayüz ile karşılaşıyor musunuz? Burada değişiklik yapabiliyor musunuz?

VCD yi Google dan açabildim zaten ancak yeni kişi ekle dediğimde kayıt yeri olarak hesaplar veya aygıt olarak sorması gerekirken yalnız Google hesabı çıkıyor karşıma.
Ayrıca kişilerde üç noktada yalnızca ana ekrana ekle var sabitle veya direkt ara seçeneği yok

Olan menü bu

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4

Olan menü bu
Evet, Google arama uygulaması olduğu için böyle. MIUI ın arama uygulamasında var o özellikler. Başka bir launcher da deneyebilirsiniz

Oyla:

Onder_mach

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onderr
Cihazım
Resmi 8
Konular
1
Evet, Google arama uygulaması olduğu için böyle. MIUI ın arama uygulamasında var o özellikler. Başka bir launcher da deneyebilirsiniz
Yaptığım araştırmada Xiaomi yeni modellerde MIUI arama ve mesajlaşma uygulamasının bulunmadığı (yasaklar sebebiyle, arama kaydetme özelliği başta) bu sebeple Google arama ve mesajlaşma uygulaması kullanıldığını öğrendim. Şimdilik Google Play'den resmi poco launcher 2.0 yükledim, iş görüyor gibi, herkesin ortak kanaati güncelleme beklemekmiş, Xiaomi yaptığı açıklama ile 2020 sonuna kadar alışık olduğumuz özellikleri geri kazandıracakmış. Hayırlısı bakalım, herkese çok teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt