- Adım
- ismail
- Cihazım
- mi 10
- Konular
- 13
tamam hocam bende migrostan aldım cihazı bl kilidi acık degil ama eu stock rom yüklü.Global
tamam hocam bende migrostan aldım cihazı bl kilidi acık degil ama eu stock rom yüklü.Global
Merhaba hangi yazılım sürümü mevcut acaba ? Bir de bildirimlerden wifi işaretine tıkladığınızda gecikmeli mi maviye dönüyor ? Yine pil performansına tıklayınca biraz gecikme oluyor mu ?Kullanıma göre 12 15 saat arası ekran süresi alıyorum. Çoğunlukla mobil verideyim.
Hard reset atinMerhaba hangi yazılım sürümü mevcut acaba ? Bir de bildirimlerden wifi işaretine tıkladığınızda gecikmeli mi maviye dönüyor ? Yine pil performansına tıklayınca biraz gecikme oluyor mu ?
Hard reset atin
10 saat yeterli kafaniza takmayin bu kadad ekran sureleriniEski sürüme döndüm şu an o problemler yok ama ekran sürem 10 saatlerin üzerine çıkmıyor hiç burada 15 saatlere varıyor yazanlar var. Nasıl oluyor ekran parlaklığımı düşük karanlık mod mu kullanıyorlar hep anlamadım ? 11. falandı sürüm ben 10.3.3 e döndüm ama ekran sürem değişmedi denebilir.
10 saat yeterli kafaniza takmayin bu kadad ekran surelerini
Hocam mrb siz hangi sürümü kullanıyorsunuz ?Benimkisi böyle.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhabalar.Hocam mrb siz hangi sürümü kullanıyorsunuz ?
Merhabalar.
Ekran görüntülerini paylaşırken MIUI 11.0.6.0 sürümü vardı. Şimdi ise MIUI 11.0.7.0 sürümü var. (Global versiyon)
10 - 13 saat civarı ekran süresi alıyorum. Daha yeni şarj ettim telefonu, bitince yeniden ekran görüntüsü atarım unutmazsam.Hala aynı mı ekran süreniz acaba ? Bu arada sizin tel 8 miş. Benimki 8A yani 8A modellerinde batarya ömrünün daha uzun olduğu söyleniyor ama ben 10 saat alıyorum..