Çözüldü Redmi 8 çinceye döndü ve kilitlendi

skeleton59

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Redmi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 8 64 gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,

Geçen hafta almış olduğum ( ithalatçı garantili ) Xiaomi redmi 8 64 gb telefonum bu sabah çince bir hata vererek kilit ekranı gösteriyor.Ekranda tuşlar işlemiyor Ne yapmalıyım ? Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
İade etti zaten konu sahibi arkadaş. İade kabul görmüş, para iadesi yapılacak. :)

Hepsiburada da farklı satıcılardan bu tarz elektronik cihazlar almama kararımın bir kez daha mantıklı olduğunu görmüş oldum ya hiç almam yada alacaksam daha fazla verir satıcısı Hepsiburada yı seçerim arkadaşa tekrar geçmiş olsun sevindim para iadesi olduğuna.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Merhaba,

Evet dediğiniz gibi oldu. Telefon sürekli kendini açıyor fakat dokunmatik ile ilgili hiçbir şey yapılamıyordu ilk başta dokunmatik ekran bozuldu sandım. Yandaki güç tuşuna kapatmak için uzun bastığınızda telefon kapanıyor fakat hemen tekrar açılıp aynı ekranda kalıyordu. Kargoya bile o şekilde açık olarak yollamak zorunda kaldım :D Herhangi bir işlem yapmadım güncelleme veya başka bir yazılım atma gibi. Herhalde sizin de belirttiğiniz gibi telefon onların attığı yazılımı kaldırmadı.

Evet hocam artık ithalatçı garantili almam büyük ihtimal :)
Benim eski cihazda 8-9 twrp 10-12de twrp tabanlı orangefox sürümü vardı. Sadece 3 sürümde dokunmatik çalışıyordu. Ekran paneliyle alakası olduğunu söyleyenler de vardı ama bilemiyorum tabiki

Oyla:

skeleton59

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Redmi 8
Konular
1
Hepsiburada da farklı satıcılardan bu tarz elektronik cihazlar almama kararımın bir kez daha mantıklı olduğunu görmüş oldum ya hiç almam yada alacaksam daha fazla verir satıcısı Hepsiburada yı seçerim arkadaşa tekrar geçmiş olsun sevindim para iadesi olduğuna.
Evet kesinlikle ben de farkli saticilardan cihaz almayi dusunmuyorum 3 kurus icin boyle riske gerek yok ogrenmis oldum

Oyla:
Üst Alt