mi flash tool harici uygulama varmı mi flash tool ile android 10 dan 9 düşürdüm succesfull yazdı telefon kapandı o ara ve bir daha açılmadı .Bilgisayarınıza gerekli driverlar yüklüyse xiaominin uygulamasından temiz stock rom flaşlayabilirsiniz
Arkadaş sürüm düşürdüm diyor twrp mi kalırEmpy hatası mı alıyorsunuz, twrpdendir büyük ihtimalle, orangefox veya eski twrp versiyonu deneyebilirsiniz.
Reset atmayı dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
succesfull yazdı ise sıkıntı yok açılır. Ancak tekrar rom yükleme yaptın ise sıkıntı. Çünkü kilidi kapatmış olabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaş sürüm düşürdüm diyor twrp mi kalır
Tekrar flahs yapmadın ise açılacaktır. Merak etme sürüm düşürme de bu tarz sorunlar oluyor resetleyince düzeliyor şayet yanlış bir şey yapmadın ise.Hocam hiç tepki yok telefonda şarj full dü işlem başlamadan önce.
Mesela ses+ ses- power tuşlarına basık tutunca titremesi lazım onu yapmıyor pc ye bağlıyorum cihaz görünmüyor donanım bağlandı sesi bile gelmiyor.
Daha önce redmi note 8 pro cihazım böyle olmuştu bekledim şarj komple bittikten sonra pc telefonu görmeye başlamıştı ve orijinal rom dosyasını attım açıldı.
Şuan tek umudum o