- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Redmi 7A
- Konular
- 2
Merhabalar. Telefonumda şuanda V12.0.1.0.QCMEUXM sürümü yüklü ve çalışmakta. Ama daha sadece bir yazılım için Mokee rom istiyorum. Lakin nasıl geçiş yapacağımı bilmiyorum. Bootloader kilidi açık şuanda. Hatta bu konuda açıp Global sürümden Avrupa sürüme geçiş yapmıştım. Root ve Recovery konuları gördüm forumda lakin bazı arkadaşlarda problem olmuş anladığım kadarıyla. Hemde biraz eski bir konu sanırım. Konuları şöyle aşağıya bırakıyorum.
forum.miuiturkiye.net
forum.miuiturkiye.net
Geçmek istediğim Mokee ROM sürümü ise,
Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar
Recovery - Redmi 7A - Twrp 3.3.1-1003 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...

Rehber - Redmi 7 / 7A - Magisk ile Root
Merhaba arkadaşlar; işlemler; 1. Redmi 7A --->Cihaza bu konudaki TWRP yükleyin; Recovery - Redmi 7A - Twrp 3.3.1-1003 Tek Tuş Yükleme Aracı Farklı bir twrp için bu anlatım geçerli değildir) 2. Redmi 7 --->Cihaza bu konudaki TWRP yükleyin; Recovery - Redmi 7 - Twrp 3.3.1-0317 Tek Tuş Yükleme...

Geçmek istediğim Mokee ROM sürümü ise,
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar