Yardım Redmi 7a açılmıyor

Zeki41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zekeriya
Cihazım
Redmi 7a
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12
Telefon Modeli
Redmi 7a
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonum Redmi 7a açılmıyor Telefonumu kulanırken dondu hiçbirşey yapılmıyodu bende güç tuşuna uzun basarak yeniden başlatım ama telefon açılmadı kendini yeniden başlatıp durdu bende Wipe data yapmayı denedim ama oda başarısız oldu bunu bi kaç kere denedim ama genede işe yaramadı bende XaomiMitoolV2 ile rom atmayı denedim önceden boyle birşey olmuştu ve işe yaramıştı ama şuan buda işe yaramadı kırmızı çarpı şeklinde hata aldım. Ne yapmalıyım telefonla ilgili fazla bilgim yok malesef
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Zeki41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zekeriya
Cihazım
Redmi 7a
Konular
2
Telefonu telefoncuya verdim ve yazılım atıldı yani açmayı başardılar sorunum çözüldü

Oyla:

Zeki41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zekeriya
Cihazım
Redmi 7a
Konular
2
Evet gene başıma talihsiz bir olay geldi telefon gene açılmıyor. Telefon ana ekranda durduk yere dondu bende ve bende uzunca güç tuşuna basılı tutum ve redmi yazısında takılı kaldı ( 1 ay öncede bu şekilde olmuştu , 1 kerede fabrika ayarına sıfırlarken böyle olmuştu ) . Telefonun ana kartında sıkıntımı var anlamadım 1.5 yıl oldu alalı ve son 3.5 ayda 3 kere telefon çöktü redmi yazısın da takılı kalıyor ( 2 çöküşünde miui yazısına geliyordu ve main menu yede giriyordu şuan sadece redmi ve fastboot moda giriyor ) NOT: Telefonu 4 veya 5 ay önce yere düşürmüştüm ekranında 1.5 cm çatlak oluşmuştu sorun bundan kaynaklı olabilir mi ?

Oyla:
Üst Alt