Yardım Redmi 7a açılmıyor

Zeki41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zekeriya
Cihazım
Redmi 7a
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12
Telefon Modeli
Redmi 7a
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonum Redmi 7a açılmıyor Telefonumu kulanırken dondu hiçbirşey yapılmıyodu bende güç tuşuna uzun basarak yeniden başlatım ama telefon açılmadı kendini yeniden başlatıp durdu bende Wipe data yapmayı denedim ama oda başarısız oldu bunu bi kaç kere denedim ama genede işe yaramadı bende XaomiMitoolV2 ile rom atmayı denedim önceden boyle birşey olmuştu ve işe yaramıştı ama şuan buda işe yaramadı kırmızı çarpı şeklinde hata aldım. Ne yapmalıyım telefonla ilgili fazla bilgim yok malesef
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Telefonum Redmi 7a açılmıyor Telefonumu kulanırken dondu hiçbirşey yapılmıyodu bende güç tuşuna uzun basarak yeniden başlatım ama telefon açılmadı kendini yeniden başlatıp durdu bende Wipe data yapmayı denedim ama oda başarısız oldu bunu bi kaç kere denedim ama genede işe yaramadı bende XaomiMitoolV2 ile rom atmayı denedim önceden boyle birşey olmuştu ve işe yaramıştı ama şuan buda işe yaramadı kırmızı çarpı şeklinde hata aldım. Ne yapmalıyım telefonla ilgili fazla bilgim yok malesef
Hocam şuan telefonun durumu nedir bootloader kilidi açık mı yukarıda açık kilit işareti yada aşağıda unlocked yazıyor mu telefon açılırken.

Oyla:

Zeki41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zekeriya
Cihazım
Redmi 7a
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şuan telefonun durumu nedir bootloader kilidi açık mı yukarıda açık kilit işareti yada aşağıda unlocked yazıyor mu telefon açılırken.
Telefonu açtığımda redmi yazısı geliyor altında power by android yazıyor sonra MIUI yazısı geliyor sonra tekrar yeniden başlıyor unlocked gibi bir yazı yazmıyor malesef :(

Oyla:

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Telefonu açtığımda redmi yazısı geliyor altında power by android yazıyor sonra MIUI yazısı geliyor sonra tekrar yeniden başlıyor unlocked gibi bir yazı yazmıyor malesef :(
Hocam üstte açık kilit işareti varmı?

Oyla:

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Benim yapabileceğim bir şey yok değil mi

Hocam şu kilit açık logoları nı göremiyorsanız ve telefon açılmıyorsa yapacak birşey yok demektir sizin adınıza teknisyenlerimiz halldebilir ancak

Oyla:

Zeki41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zekeriya
Cihazım
Redmi 7a
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam şu kilit açık logoları nı göremiyorsanız ve telefon açılmıyorsa yapacak birşey yok demektir sizin adınıza teknisyenlerimiz halldebilir ancak
malesef 2 logoda gözükmüyor cevap için teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt