Yardım redmi 7 (?) redmi yazısında kalıyor

Paytak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre K
Cihazım
Mi 6
Konular
6
arkadaşlar merhaba, normalda donanım açısından teknik elemanım bugün elime bir redmi 7 geldi. Redmi 7 mi note 7 mi note 7 pro mu anlayamadım miui account da kalıyor kendisi. BL kilidi açık açarken üstte kilit açma simgesi var. ben bunu recovery moddan flashladım düzelmedi. twrp ile wipe all data yaptım şuan sadece redmi yazısında kalıyor. herhangi bir şekilde ilerletmiyor. mi unlock tool ile önce redmi 7 sonra note 7 rom yüklemeyi denedim ama 500. saniyelerde error veriyor. ben bu telefon modelini dışarıdan öğrenebilir miyim? nasıl kurtarabiliriz?

garajack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
7
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihazda sorun nedir? Şifresi bilinmeyen mi hesabımı mevcut?

Paytak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre K
Cihazım
Mi 6
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazda sorun nedir? Şifresi bilinmeyen mi hesabımı mevcut?
Şifresi bilinmeyen mi hesabı mevcut idi. Bl klidi açık olduğu için twrp ile sıfırlama yaptım fakat fastbootla rom yüklemeye kalktığımda hata veriyor. Normal açılışta da REDMİ yazısında kalıyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Şifresi bilinmeyen mi hesabı mevcut idi. Bl klidi açık olduğu için twrp ile sıfırlama yaptım fakat fastbootla rom yüklemeye kalktığımda hata veriyor. Normal açılışta da REDMİ yazısında kalıyor
Bu ekranda kaldığı zaman en büyük yanılgı rom yükleme ya da sıfırlama yapınca düzeleceği yanlışı. Mi hesabı güvenlik gereği bir sistem iphone daki icloud hesabı gibi. Nasıl iphone u sıfırlayınca kalkmıyorsa xiaomilerde de kalkmaz.
telefonun modelini öğrenmek için fastboot mod da pc ye bağlayıp minimal adb den fastboot getvar product komutunu yazarsanız modelinin ne olduğu ortaya çıkar. Daha sonra mi hesabı için bypass işlemi yapabiliriz..

Üst Alt