Yardım Redmi 7 hafıza arttırma

Muratbayram

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muratbayram
Cihazım
Redmi7
Konular
1
Redmi 7 16 GB hafızalı cihaz var 64 SD kartim var bunu dahili hafıza olarak kullana bilirmiyim telefon da hafıza kalmadı hiblc bir şey olmamasına rağm

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Redmi 7 16 GB hafızalı cihaz var 64 SD kartim var bunu dahili hafıza olarak kullana bilirmiyim telefon da hafıza kalmadı hiblc bir şey olmamasına rağm

Dâhili hafıza olarak kullanamazsınız, bazı uygulamalar cihaz hafızasına yükleniyor ancak resim,video, müzikleri SD taşıyabilirsiniz yoksa herkes 64/128 GB SD kart alıp dâhili hafıza gibi kullanır o zaman da 64/128 GB telefon hafızalı cihaz üretilmezdi ;)

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Uygulamalari sd karta taşıyabilirsiniz ve bundan sonra yükleyeceğiniz uygulamaların kayıt yerini harici hafıza olarak secerseniz sd karta yüklenir ama sd kartı çıkarınca uygulamalari kullanamazsınız zaten simgeleri de görünmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan miui için ayarlarını bulamadım kurcalarsanız bulabilirsiniz depolama kısmını. Link2sd uygulamasiyla da istediğiniz uygulamalari ayarlara gerek kalmadan sd karta taşıyabilirsiniz.

Oyla:

Muratbayram

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muratbayram
Cihazım
Redmi7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu birturlu yapamadım nasıl yapılacağını tarif edebilir misiniz denemediğim. Yöntem kalmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun için rodlu olması lazım dimi rodsuz olmuyor mu yok mu bir yöntem

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt