Yardım Redmi 7 Açılıyor ve kilitleniyor YARDIM

firatbey34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
Redmi 7
Konular
1
Merhabalar, redmi 7 telefonum birden dondu yeniden başlatayım dedim başlayıp kitleniyor, sıfırladım herşeyi yaptım 5-6 saniye sonra kitleniyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Merhabalar, redmi 7 telefonum birden dondu yeniden başlatayım dedim başlayıp kitleniyor, sıfırladım herşeyi yaptım 5-6 saniye sonra kitleniyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.
kilitleniyordan kastınız telefona redmi yazısı gelip yeniden mi başlatılıyor ?

Muhammet2777

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet2323
Cihazım
Poco x3
Konular
2
Dün poco x3 nfc telefonum benzer bişey olmuştu akşama kadar birçok kez rom flashladım açılıp sonra hemen kapanıp twrpde açılıyor du en son efs sıfırladım tak diye açıldı telefon seninkide benzer bişey olmuş olabilir

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Redmi yazısı geliyor sonra kuruluma geçiyor dil bölge seçimi diyor orda kitleniyor.
hocam korkmanıza gerek yok çözümü basit
mi hesabınızın şifresini istiyor eğerki şifreyi unuttu iseniz önce hattınızı çıkarın ve başka bir telefona takın sonra
bu linke gidin ve şifrenizi değiştirin sonra yeni şifrenizi telefonda şifreyi girin

firatbey34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
Redmi 7
Konular
1
hocam korkmanıza gerek yok çözümü basit
mi hesabınızın şifresini istiyor eğerki şifreyi unuttu iseniz önce hattınızı çıkarın ve başka bir telefona takın sonra
bu linke gidin ve şifrenizi değiştirin sonra yeni şifrenizi telefonda şifreyi girin
hocam tam anlayamadım dediğinizi, ben ses ve güç tuşuyla sıfırladım reboot ettim, fakat telefon açılıyor dil bölgeyi seçiyorum bazen wifi girerken bazende wifiden sonra güncellemeler denetliyorda kalıyor sol üstte kilit işaretide mevcut. mi hesabimizin şifresini hatırlıyorum ama şifre istemiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün poco x3 nfc telefonum benzer bişey olmuştu akşama kadar birçok kez rom flashladım açılıp sonra hemen kapanıp twrpde açılıyor du en son efs sıfırladım tak diye açıldı telefon seninkide benzer bişey olmuş olabilir
Merhaba hocam valla bir çok şeyi sıfırladım ama kurarken dil bölgeyi seçip ileri diyorum kitleniyor anlamadım bende

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
hocam tam anlayamadım dediğinizi, ben ses ve güç tuşuyla sıfırladım reboot ettim, fakat telefon açılıyor dil bölgeyi seçiyorum bazen wifi girerken bazende wifiden sonra güncellemeler denetliyorda kalıyor sol üstte kilit işaretide mevcut. mi hesabimizin şifresini hatırlıyorum ama şifre istemiyor

Merhaba hocam valla bir çok şeyi sıfırladım ama kurarken dil bölgeyi seçip ileri diyorum kitleniyor anlamadım bende
Fotoğraf atma ihtimaliniz var mı

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60

Bana özelden attığınız fotoğrafta sorun göremedim ben , eğer o aşamayı geçmedi ise daha uzun süre bekleyin bir iki defa tekrar deneye tıklayın sonra geçer o aşamayı

firatbey34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
Redmi 7
Konular
1
Bana özelden attığınız fotoğrafta sorun göremedim ben , eğer o aşamayı geçmedi ise daha uzun süre bekleyin bir iki defa tekrar deneye tıklayın sonra geçer o aşamayı
1 saattir beklemede bakalım inşallah dediğiniz gibi olurda geçer.

Üst Alt