Soru Redmi 6A alınmalı mı?

• Konbuyu başlatan Tncy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 17
  • Görüntüleme 1K

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
Redmi 6A
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamlar annemin j5 telefonu eskidi ve ahize problemi var. SuperSu ile viper4fx flashladım. Ancak çalışmadı su'yu sildim ve magisk yükledim error 1 hatası verdi. Orjinal rom yok piyasada boot image üzerinden magisk kuramadım haliyle. Bana ucuza iyi telefon bak dedi annem. 800den yukarı olmasını istemedi. Redmi 6Ayı bulabildim şu an satılabilen. Herneyse.
Cepporttan alıcaktım baktım pahalı geldi. Şu site üzerinden fiyat iyi. Bu site üzerinden iyi fiyata satılıyor almayı düşünüyoruz.
Ancak kafamızda iki soru var.
1-Bu steye güvenilir mi alışveriş yapan var mı hiç?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

2- Galaxy J5 2016 arka kapakta zedelenme hafif yanları soyulmuşu kaç liraya satabiliriz?

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Aynı cihazı bizim bir arkadaşa aldım gerçekten güzel bir cihaz tek kusuru pek sağlam bir cihaz değil her yeri plastik yaklaşık 7-8 saat ekran süresi alıyor yoğun kullanımda

Oyla:

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Günlük kullanım için uygun pro bir kullanıcı için şarz iyi gitmeyebilir oyun orta ayarlarda
oynatıyor sd kart sorunu var sürekli SD karta format atıyorum sorularınız varsa alabilirim

Oyla:

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Aynı cihazı bizim bir arkadaşa aldım gerçekten güzel bir cihaz tek kusuru pek sağlam bir cihaz değil her yeri plastik yaklaşık 7-8 saat ekran süresi alıyor yoğun kullanımda
Zaten alışkınız zamzungtan

Oyla:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Hocam Snapdragon SD 625 veya Mediatek helio P23 işlemciyle , oyun dahi oynamıyorsanız 2 GB ram'i kendinize baraj koyun.
Sakın 801 , 810 ve hatta 820 almayın. Bu işlemcileri thermal sorunu var

kağıt üzerinde çok performanslı gözükselerde 20-30 dakikalık oyun kullanımında ,ısınma sorunlarından dolayı Thermal Throttling dediğimiz olaya uğrayarak performansı 625 seviyelerine kadar düşer.

bu bağlamda kendinize uygun bişiler bakabilirsiniz.

Oyla:

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Günlük kullanım için uygun pro bir kullanıcı için şarz iyi gitmeyebilir oyun orta ayarlarda
oynatıyor sd kart sorunu var sürekli SD karta format atıyorum sorularınız varsa alabilirim
İnstagram Whatsapp Facebookta doalnıyor annem oynadığı tek oyun tipi 2d grafikli top patlatmaca

Oyla:

meCOOL

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
15
Selamlar annemin j5 telefonu eskidi ve ahize problemi var. SuperSu ile viper4fx flashladım. Ancak çalışmadı su'yu sildim ve magisk yükledim error 1 hatası verdi. Orjinal rom yok piyasada boot image üzerinden magisk kuramadım haliyle. Bana ucuza iyi telefon bak dedi annem. 800den yukarı olmasını istemedi. Redmi 6Ayı bulabildim şu an satılabilen. Herneyse.
Cepporttan alıcaktım baktım pahalı geldi. Şu site üzerinden fiyat iyi. Bu site üzerinden iyi fiyata satılıyor almayı düşünüyoruz.
Ancak kafamızda iki soru var.
1-Bu steye güvenilir mi alışveriş yapan var mı hiç?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

2- Galaxy J5 2016 arka kapakta zedelenme hafif yanları soyulmuşu kaç liraya satabiliriz?
Dostum merhaba. Telefon için bir şey diyemem ama site ile ilgili pek olumlu şeyler duymadım. Hatta bu forumdada bu site ile ilgili bir şeyler var. Bir göz at istersen.

Oyla:

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
İnstagram Whatsapp Facebookta doalnıyor annem oynadığı tek oyun tipi 2d grafikli top patlatmaca
O dediklerini çok basit yapar sıkıntı yok sürekli internete dolaşırsa aralıksız şarz 3 saat gibi gider ekran süresi de dahil

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
800-900 lira aralığında temiz Redmi Note 4X ikinci el çok var piyasada, tavsiye ederim. 2/16'lık telefona para vermekten çok daha iyidir.

Oyla:
Üst Alt