Soru Redmi 6A alınmalı mı?

• Konbuyu başlatan Tncy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 17
  • Görüntüleme 1K

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
Redmi 6A
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamlar annemin j5 telefonu eskidi ve ahize problemi var. SuperSu ile viper4fx flashladım. Ancak çalışmadı su'yu sildim ve magisk yükledim error 1 hatası verdi. Orjinal rom yok piyasada boot image üzerinden magisk kuramadım haliyle. Bana ucuza iyi telefon bak dedi annem. 800den yukarı olmasını istemedi. Redmi 6Ayı bulabildim şu an satılabilen. Herneyse.
Cepporttan alıcaktım baktım pahalı geldi. Şu site üzerinden fiyat iyi. Bu site üzerinden iyi fiyata satılıyor almayı düşünüyoruz.
Ancak kafamızda iki soru var.
1-Bu steye güvenilir mi alışveriş yapan var mı hiç?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

2- Galaxy J5 2016 arka kapakta zedelenme hafif yanları soyulmuşu kaç liraya satabiliriz?

yenigelen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
henüz yok
Konular
1
fiyat iyi ama site hakkında hiçbir bilgi ve yorum yok.

Oyla:

qwake17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
28
Selamlar annemin j5 telefonu eskidi ve ahize problemi var. SuperSu ile viper4fx flashladım. Ancak çalışmadı su'yu sildim ve magisk yükledim error 1 hatası verdi. Orjinal rom yok piyasada boot image üzerinden magisk kuramadım haliyle. Bana ucuza iyi telefon bak dedi annem. 800den yukarı olmasını istemedi. Redmi 6Ayı bulabildim şu an satılabilen. Herneyse.
Cepporttan alıcaktım baktım pahalı geldi. Şu site üzerinden fiyat iyi. Bu site üzerinden iyi fiyata satılıyor almayı düşünüyoruz.

2- Galaxy J5 2016 arka kapakta zedelenme hafif yanları soyulmuşu kaç liraya satabiliriz?
Bence bu siteden almayın. Çünkü hakkında kötü yorumlar duymuştum

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Daha önce forumda paylaşılmıştı. bu site dolandırıcı. Sahte ürün satıyor ya da belirtilen özelliklerde ürün göndermiyor.

Oyla:

SUHİBAYRAMpm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suhi Bayram
Cihazım
Redmi 6
Meslek
bilişim
Konular
5
helio a22 li telefon alnımaaz düz bir telefon ben 1600 tl ye redmi 6 aldım mi tr garantilihelio p22 de en azınzdan yapay zeka var Redmi 6 ya bakın derim

Oyla:

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce forumda paylaşılmıştı. bu site dolandırıcı. Sahte ürün satıyor ya da belirtilen özelliklerde ürün göndermiyor.
Teşekkürler hocam. Bu arada şunu farkettim farklı günlerde farklı cihazlarda girdiğimde kampanya 3 gün uzuyor nedense..
cimri.com nasıldır?
Yada cepportta indirim günleri oluyor mu?
Bu telefon şu an en iyi başlangıç seviyesi xiaomi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

helio a22 li telefon alnımaaz düz bir telefon ben 1600 tl ye redmi 6 aldım mi tr garantilihelio p22 de en azınzdan yapay zeka var Redmi 6 ya bakın derim
Hocam maalesef annem 800 aşağısı istiyor en maximum 1000 TL o da j5i ne kadar fiyata satacağımıza bağlı. şu an 2.el j5 2016 kaç liraya gider. Samsungun başlangıç seviyesi xiaomiye göre kötü onun için xiaomi istiyorum

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Teşekkürler hocam. Bu arada şunu farkettim farklı günlerde farklı cihazlarda girdiğimde kampanya 3 gün uzuyor nedense..
cimri.com nasıldır?
Yada cepportta indirim günleri oluyor mu?
Bu telefon şu an en iyi başlangıç seviyesi xiaomi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam maalesef annem 800 aşağısı istiyor en maximum 1000 TL o da j5i ne kadar fiyata satacağımıza bağlı. şu an 2.el j5 2016 kaç liraya gider. Samsungun başlangıç seviyesi xiaomiye göre kötü onun için xiaomi istiyorum

cimri.com bildiğim kadarıyla bir satış sitesi değil fiyat karşılaştırma sitesi.
Önümüzdeki ay içerisinde indirim günleri olacak fakat hangi ürünlere indirim yapılacak ve indirim oranları ne olacak henüz belli değil.
Başlangıç seviyesi olarak şu an satışta olan sadece Redmi 6A modeli var fakat açıkçası bu model yerine ikinci el başka bir model düşünebilirsiniz.

Oyla:

yenigelen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
henüz yok
Konular
1
siteler şu sıralar pek de indirim yapmıyor.Bende redmi 6 bakıyorum

Oyla:

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Annenizin pek oyun oynamadığını gündelik işler için telefon kullandığını düşünüyorum o yüzden gayet yeterli olacak bir telefon

Oyla:
Üst Alt