Yardım Redmi 5A MCE3B efs yardım

• Konbuyu başlatan beyda
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 1K

beyda

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi 5a
Konular
1
Redmi 5A telefonum Çin sürümü öncelikle orjinal qcn yedeğini çektim. global rom yüklemeye çalıştım test point 9008 modunda sonrasında cihaz sadece recovery modda açtı.Sonrasında çok büyük bi hata işleyerek bootloader kilidini kırmadan cihaz içeriğini full erase yaptım yani sildim.bootloader kilidini açmadan bu işlemi yaptım malesef. Cihaza Çin yazılımı atınca açıyor. Atmadığım yazılım kalmadı nerdeyse. Orjinal qcn yedeğini yüklüyorum ama imei sadece 0 oluyor ve şebeke de gelmiyor. Bu şekilde bootloader da kırmıyor. Sonradan öğrendim ki cihaz içinden modemst1 modemst2 ve fsg gibi önemli dosyaları silmişim. Bunlardan dolayı cihazı kullanamıyorum sırf Türkçe yapayım diye cihaz gidecek.
Elinde efs yedeği olan varmı. Global full qfil rom da buldum bu dosyaları ama atınca yine olmuyor. Anlayacağınız MCE3B olan cihazın efs yedeği lazım.
Yardımlarınız için teşekkürler

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Başka cihazın efs yedeği dizin cihazda çalışmaz. Efs yedeği donanım şifrelidir. Elime gelirse incelerim belki bir çözüm buluruz hocam.

Oyla:

beyda

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi 5a
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence olması lazım bana sadece bu modemst1 2 ve fsg dosyası lazım. box ile okumak ta çok basit cihaza root da gerekmez. Çünkü orjinal nv içeren qcn dosyam var benim

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bence olması lazım bana sadece bu modemst1 2 ve fsg dosyası lazım. box ile okumak ta çok basit cihaza root da gerekmez. Çünkü orjinal nv içeren qcn dosyam var benim
Her cihaz kendi efs yedeğini kabul eder. Siz eski zamanlarda kalmışsınız. Başka cihazın partisyonlarını flashlarsanız cihaza cihaza imei gelmez.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt