- Adım
- Serdar
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 6
nasıl yapabilirim? Yardımcı olurmusunuz.
Ben tam olarak anlamadım biraz daha ayrıntılı anlatir misiniz? Bu zipi nasil kuracağım? Teşekkürlerİlk bunu indirip sonra kurup dili türkçe bölgeyi hindistan yaptım zaten otomatikman bu güncelleme geldi bana global stabilden betaya geçerken format atıyor bide miui hesabını cihazdan kaldır ilk açılıştaki hesap şifresi ekranında kablosuz ağlarda klavye gelmişti hotspotu şifresiz yapınca düzelmişti miui 9 yazdığına bakma aslında miui 10
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir">Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klavye gelmemişti gelmişti yanlış oldu
Burada anlattım güzelceBen tam olarak anlamadım biraz daha ayrıntılı anlatir misiniz? Bu zipi nasil kuracağım? Teşekkürler
Rehber - Miui 9.6.2. 7.1.2 Nougattan Miui 10 8.7.12 8.1 Oreoya geçme (bootloader kilidi açmadan)Ben tam olarak anlamadım biraz daha ayrıntılı anlatir misiniz? Bu zipi nasil kuracağım? Teşekkürler
Teşekkürler şimdi deneyeceğim peki görüşleriniz neler arayüz akıcı mi portre modu var mıBurada anlattım güzelce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rehber - Miui 9.6.2. 7.1.2 Nougattan Miui 10 8.7.12 8.1 Oreoya geçme (bootloader kilidi açmadan)
Arayüz yağ gibi fakat portre yokTeşekkürler şimdi deneyeceğim peki görüşleriniz neler arayüz akıcı mi portre modu var mı
Sizce ilerde gelecek güncellemelerle olur mu portre bir de pili nasıl şu an miui 9 harika onun için soruyorumArayüz yağ gibi fakat portre yok
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizce ilerde gelecek güncellemelerle olur mu portre bir de pili nasıl şu an miui 9 harika onun için soruyorum