Güncelleme ciddi bir değişiklik yapmıyor. Zaten güncelleseniz bile hiçbirşey fark etmeyeceksinizBenim hala 9.5.4.0'da kaldı ya herhangi bir donma, tam ekranda problem yaşamıyorum. Burada denk geldim sıkıntı yaşayanlara ama güncelleme istiyorum
Ekran süresine ve uygulamaların görüntülerine ait ekran sslerini paylaşırsanız daha sağlıklı yorum yapabilirizRedmi 5 plus 64 GB modeli var uygulamalar haric felaket sarj gidiyor ana ana ekranda su gibi bitiyor herkes de var mı varsa yazılımsal olduğunu düşünüyorum
Bende ayni modeli kullanıyorum ancak herseyi fazlasiyla yuksek kullanmama rağmen aşırı bir şarj tüketimi olmuyor hocam. Görüntü atarsan net yorumlar çıkacaktır illa kiRedmi 5 plus 64 GB modeli var uygulamalar haric felaket sarj gidiyor ana ana ekranda su gibi bitiyor herkes de var mı varsa yazılımsal olduğunu düşünüyorum
Ne zaman aldınız?Arkadaşlar ben yeni redmi 5 plus aldim lakin ön kamera açılmıyor kamera bağlantı sorunu yazıyor ekranda... Yazılımsal olabilir mi
Yukko.comtan ilk defa birinin alışveriş yaptığını görüyorum. Cepport Yukko.comtan satış yapıyor muydu ya?Aldığımdan beri böyle ... selfie çekeyim dedim o zaman fark ettim... Daha bugün geldi kargo yukko.comdan aldım kutusunda cepport falan yazıyor KVK garantili diye aldım ama KVK nın sitesinde sorgulatınca çıkmıyor delta garantinin sitesinde çıkıyor ama o da kafamı karıştırdı kandırıldım mı diye..