Mevcut ama gorilla glass kaç o belirtilmeniş sanırımBu cihazda ekran koruyucu olarak gorilla glas mevcutmu acaba ?
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sakladığım bir şey yok. Yalnız tr ye gelme masrafı ve imei işlerini de hesaba katınız
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamdır konuya yazmam uygun olmaz özelden yazıyorum.He işte bende toplam fiyatı soruyorum belki bende alabilirim bir tane
aciliyet yoksa bekleyin. Telefon samsung s8 gibi cercevesiz degil daha belirgin kenarlara sahip . Usb type c de yok. İslemcisi eski. Ekrani cok iyi sayilmaz. Youtube da incelemeleri var izleyinArkadaslar bende almayi dusunuyirum redmi nite 4 /x arasinda kaldim acaba hangisi sarj bakimindan ustundur
[doublepost=1517378243,1517378217][/doublepost]Arkadaslar bende almayi dusunuyirum redmi nite 4 /x arasinda kaldim acaba hangisi sarj bakimindan ustundur
[doublepost=1517378283][/doublepost]Hangisini onerirsiniz yani kac
Usb type c nedir ve buna alternatif ne onerirsiniz birde bekle dediginiz nedir hanhi nodeli bekle demek istiyorsunuzA
aciliyet yoksa bekleyin. Telefon samsung s8 gibi cercevesiz degil daha belirgin kenarlara sahip . Usb type c de yok. İslemcisi eski. Ekrani cok iyi sayilmaz. Youtube da incelemeleri var izleyin
İnternetten bakabilirsiniz hocamUsb type c nedir ve buna alternatif ne onerirsiniz birde bekle dediginiz nedir hanhi nodeli bekle demek istiyorsunuz
Yukarıda batarya durumu için ss koymuştum. 10 saat ekran süresi veriyor.Arkadaslar bende almayi dusunuyirum redmi nite 4 /x arasinda kaldim acaba hangisi sarj bakimindan ustundur
[doublepost=1517378243,1517378217][/doublepost]Arkadaslar bende almayi dusunuyirum redmi nite 4 /x arasinda kaldim acaba hangisi sarj bakimindan ustundur
[doublepost=1517378283][/doublepost]Hangisini onerirsiniz yani kac