Yardım Redmi 5 Plus vs. Mi A2 lite ?

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1
Telefon Modeli
redmi5plus a2lite
Bootloader Kilidi
Açık
s.a arkadaşlar şuanda mi5s kullanıyorum. geçenlerde carrefourda redmi 5 plus a denk geldim inceledim telefonun tasarımı çok hoşuma gitti. aklıma takıldı. alsammı almasammı diye daha sonra mi a2 lite gördüm oda hoşuma gitti. ve ikisi arasında kaldım.
mi a2 lite modelinde tek işi bozan aslında android one olması hiç sevmiyorum. görünüm hiç güzel degil menü açıyorsun arka plan beyaz felan launch programları ile biraz düzeltiliyorda miui 9 veya 10 gibi zevk vermiyor.
miui ara yüzü kullandıktan sonra beni başka bir arayüz sarmadı özelleştirme çok yazılımda. ama 2 telefonunda tasarımı çok iyi. a2lite a miui yazılımı atılırmı bilmiyorum ama atılırsa ne kadar saglıklı olur ?
mia 2 lite ve redmi5plus arasında pek fark yok gibi işlemci ram aynı kameralar farklı bide a2lite kulaklık ses çıkısı daha iyiymiş. fark bu kadar sanırım.

sanırım bu yüzden redmi 5 plus gibi gözüküyor seçenek ama yinede kararsızım :)

ayrıca şimdi mi5s işlemci olarak daha üstün galiba. at inip eşşegemi binmiş olacaz ondanda emin degilim. mi5s yine ellimde duracak anneme vericem kullansın diye :) siz ne derseniz mi5s den snra redmi 5plus veya a2 lite alınır mı ?

ayrıca oyun oynamıyorum. arada sırada ya pes oynarım yada nfs aspahlt felan. ama istedigim zamanda açsın donma takılma yapmasın tabi diyorum.

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
aslinda ilk bnde mavisine hasta olmustm :) siyahin tek sevdigim tarafi ekran kapaninca simsiyah oluyor ekran iphone gibi o hosuma gidiyor :) mavi buldm birtane 64 gb 4 gb ram 22 ay garanti var sanirm delta. 1200 tl olmazsa gidip bakayim 64 gb 4gb ram sifir 1550 tl arada 350 tl fark var bir siyah icin degmez 2 aylik tel sonucta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslinda ilk bnde mavisine hasta olmustm :) siyahin tek sevdigim tarafi ekran kapaninca simsiyah oluyor ekran iphone gibi o hosuma gidiyor :) mavi buldm birtane 64 gb 4 gb ram 22 ay garanti var sanirm delta. 1200 tl olmazsa gidip bakayim 64 gb 4gb ram sifir 1550 tl arada 350 tl fark var bir siyah icin degmez 2 aylik tel sonucta

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
telefonu silikon koyu renkli kılıfla yada kapalı kılıfla kullandıktan sonra bence arka rengin önemi yok :)
siyah da olsa mavi de olsa ön yüz görünecek. Dolayısı ile pek de önemli değil aslında.
Ha eğer yok ben kılıfsız kullanacağım derseniz o zaman mavi :)

Oyla:

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
arkadaşlar birşey daha soracam. kamera performansı olarak redmi 5plus ile mia2 lite modeli arasında bir farkvarmı ? hangisi daha iyi ? fark varsada aradaki fiyat farkına deger mi ? birde mia2 lite galiba band20 varmış dogrumu ?

Oyla:
Üst Alt