Yardım Redmi 5 Plus vs. Mi A2 lite ?

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1
Telefon Modeli
redmi5plus a2lite
Bootloader Kilidi
Açık
s.a arkadaşlar şuanda mi5s kullanıyorum. geçenlerde carrefourda redmi 5 plus a denk geldim inceledim telefonun tasarımı çok hoşuma gitti. aklıma takıldı. alsammı almasammı diye daha sonra mi a2 lite gördüm oda hoşuma gitti. ve ikisi arasında kaldım.
mi a2 lite modelinde tek işi bozan aslında android one olması hiç sevmiyorum. görünüm hiç güzel degil menü açıyorsun arka plan beyaz felan launch programları ile biraz düzeltiliyorda miui 9 veya 10 gibi zevk vermiyor.
miui ara yüzü kullandıktan sonra beni başka bir arayüz sarmadı özelleştirme çok yazılımda. ama 2 telefonunda tasarımı çok iyi. a2lite a miui yazılımı atılırmı bilmiyorum ama atılırsa ne kadar saglıklı olur ?
mia 2 lite ve redmi5plus arasında pek fark yok gibi işlemci ram aynı kameralar farklı bide a2lite kulaklık ses çıkısı daha iyiymiş. fark bu kadar sanırım.

sanırım bu yüzden redmi 5 plus gibi gözüküyor seçenek ama yinede kararsızım :)

ayrıca şimdi mi5s işlemci olarak daha üstün galiba. at inip eşşegemi binmiş olacaz ondanda emin degilim. mi5s yine ellimde duracak anneme vericem kullansın diye :) siz ne derseniz mi5s den snra redmi 5plus veya a2 lite alınır mı ?

ayrıca oyun oynamıyorum. arada sırada ya pes oynarım yada nfs aspahlt felan. ama istedigim zamanda açsın donma takılma yapmasın tabi diyorum.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
He ne kadar 5S kağıt üzerinde daha donanimli görünse de 5 Plus'a geçince çok rahatlarsiniz hocam. Ne yazik ki SD 821 çok sorunlu bir işlemciydi bana göre. İsinma yapiyor ve performansı tam olarak yansitamiyordu. Bana kalirsa tercihinizi 5 Plus olarak yapin. Saf Android sevmiyorsaniz sizin için çok sıkıcı olabilir kullanmak. Miui rom çıkar mi tartışılır fakat stock rom kadar verimli ve sağlıklı çalışmayacaktir. Gerek batarya, gerek ekran, gerek gündelik kullanim performansı açısından 5 Plus çok hoş bir cihaz ve inanilmaz bir yazılım desteği var.

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
He ne kadar 5S kağıt üzerinde daha donanimli görünse de 5 Plus'a geçince çok rahatlarsiniz hocam. Ne yazik ki SD 821 çok sorunlu bir işlemciydi bana göre. İsinma yapiyor ve performansı tam olarak yansitamiyordu. Bana kalirsa tercihinizi 5 Plus olarak yapin. Saf Android sevmiyorsaniz sizin için çok sıkıcı olabilir kullanmak. Miui rom çıkar mi tartışılır fakat stock rom kadar verimli ve sağlıklı çalışmayacaktir. Gerek batarya, gerek ekran, gerek gündelik kullanim performansı açısından 5 Plus çok hoş bir cihaz ve inanilmaz bir yazılım desteği var.

anladım.5s de hiç bir sıkıntı yaşamadım. arada bir ısınma oluyordu kendi kendine ama fazla uzun sürmüyordu. 5plus performanslı diyorsanız sıkıntı yok.evet saf android sevmiyorum bnmde canımın sıkacagını düşünüyorum. ozmn mia2lite eleyecem. sonra stock romda dedigin gibi orjinal gibi olmayabilir. bide güvenlik acıgıda olabilir sonucta 3 4 tane internet bankacılıgı kullanıyorum. ozmn karar redmi 5 plus olacak. miui10 destegi varmı redmi5+ için ?

hepsiburada.comda uyguna buldum. global rom oldugunu söylediker müşteri hizmetleri delta garantiliymiş

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Performans size fazlasiyla yeterli olacaktir sonuçta fazla ağır oyunlar oynayan birisi değilsiniz anladığım kadariyla. Isınma sorunu da olmaz. Gayet güzel bir seçim olur. Yine de alirken 4/64 alma şansınız varsa 4/64 alin derim.

Oyla:

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
anladim. suanda 64/3 kullaniyorum. yine 64 olsn istiyorm ama 150 200 tl fark var. anca 2.el bakmam lazim 64 icin.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
O halde tercih sizin hocam. :)

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211

Kesinlikle katılıyorum.
Bir çok kişi ile bunun tartışmasını yaptım 821 çok ısınan ve performansı üst olsa bile baya sorunlu bir işlemci.
Hatta 660 da öyle. ısınan işlemci ne kadar hızlı ve performanslı olursa olsun o performansı asla tam olarak veremiyor.
625-636 gibi işlemciler ise çok makul ve performans-ısı sorunu olmayan işlemciler. Bence 835-845 gibi üst seviye işlemciler de ok çok gerekli değil. uzay hesaplaması yapmicaz sonuçta :D

Oyla:

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
yorumlar icin tesekkur ederim arkadaslar :) smdi iki renk arasnda kararsiz kaldim siyah ve beyaz&mavi :)

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Siyah renk çok iyi duruyor fakat biraz farkli olsun, dikkat ceksin derseniz mavi alin. :) Fotoğraflarda durduğundan daha hoş duruyor elde.
yorumlar icin tesekkur ederim arkadaslar :) smdi iki renk arasnda kararsiz kaldim siyah ve beyaz&mavi :)

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Siyah renk çok iyi duruyor fakat biraz farkli olsun, dikkat ceksin derseniz mavi alin. :) Fotoğraflarda durduğundan daha hoş duruyor elde.

mavisi çok güzel incelemesini de yapmıştım kanalımda :) gerçi ben siyah olanın incelemesini yapmışım ama :D
ben olsam mavi alırım.

Oyla:
Üst Alt