- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 88
Şifre vs ister mi? Google camera kuracagım da sıfırlama yapmadan halletmek istiyorum.
Şifre vs ister mi? Google camera kuracagım da sıfırlama yapmadan halletmek istiyorum.
twrp yi açtım ve şifre istedi. şifre çizin derken ne demek istediniz anlayamadım.İstemez eğer isterse siz birtane şifre çizin ve kendisini onun sayesinde şifreyi kaldıracaktır.
Ekran kilidi şifreniz ne ise twrp şifreside o dur, eğer ekran kilidi şifresi belirlemediğiniz halde şifre istiyorsa HiddeNKinG hocamın dediği gibi bir ekran kilidi şifresi belirleyip tekrar twrp ile başlatıntwrp yi açtım ve şifre istedi. şifre çizin derken ne demek istediniz anlayamadım.
Sifre belirledim ayni zamanda parmak izi de vardı. O yüzden açılmamış olabilir mi? Bir de bu sifrenin amacı ne ki?Ekran kilidi şifreniz ne ise twrp şifreside o dur, eğer ekran kilidi şifresi belirlemediğiniz halde şifre istiyorsa HiddeNKinG hocamın dediği gibi bir ekran kilidi şifresi belirleyip tekrar twrp ile başlatın
Magisk yükledinizmiMerhaba twrp yüklüyoum mi loogsunda kalıyor fastboot boot twrp.img yazınca yüklüyor boot etmek için kapanıyor açılmıyor
acaba twrp siz root yapabilir miyiz ya da işlemi nasıl çözebilirim ?
Merhaba twrp yüklüyoum mi loogsunda kalıyor fastboot boot twrp.img yazınca yüklüyor boot etmek için kapanıyor açılmıyor
acaba twrp siz root yapabilir miyiz ya da işlemi nasıl çözebilirim ?