Yardım redmi 5 plus sürekli reboot atıyor yardımcı olacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Myzhip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi not 5plus
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 10
Telefon Modeli
redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar magisk rom kullanıyordum forumda bi güncelleme gördüm mi10 falan eski haline getireyim dedim yükledim olmadı yedek almamıstım simdi kafede ilk günkü haline getirdim ama hala aynı sıkıntıyı yaşıyorum bu melet 50 saniyede bir yeniden baslatıyor lutfen yardımcı olun telefonum yok yapabilecegim ne var arkadaslar :( madur oldm ya

Myzhip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi not 5plus
Konular
5
merhabalar boootloader acıldı simdi clear all dedim flashliyor bakalım ne olacak ekleri birazdan aktaracagım hocam global romu 7zip ile actım yükleniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sorun hala devam ediyor ne yapmam gerek bundan sonra denilen herşeyi harfi harfine yerine getirdim sanırım brick olmuş bana göre açlış anımasyonundan sonra ses geliyor tik diye just a sec diyor miu 10 yazıyor kurulumda connet networka gelip google hesabını atla dedıgımde hopp yeniden başlatıyor ne yapmam gerek bundan sonra ?

twrp yukledım bi rom flashliycam dedim twrp acılıncagirişte şifre istiyor sallama bişey yazdım veri şifresi çözülmdi diyor su an pc ye bagl depolama baglanmadı vs yazıyor acaba burdan mı kaynaklanıyor

veri şifresini çöz falan diyor bu anlamadım hiç olmamıstı sifrelemedik ki biz

şifre konusunu az once wipe yaparak hallettim başka bir rom ındrıyorum su anda redmi 5plus v9 global onu yükleecegim ve recoveryden flashlaacagım bu telefon acılınca kendı kendıne baslatıyor recoverymodda 1 saattir açık yenıden baslatmıyor acaba sorun nerden kaynaklanıor her dedıgınızı yaptım arkadaslar hala yardımcı oalcak yokmu

indirdiğim rom bu arkadaşlar yaptıgım herseı adım adım yazdım

Son düzenleme:
Oyla:

Myzhip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi not 5plus
Konular
5
Kardeşim ben bu forumu duydum girdim pişman oldum o arkadaşın da sizin de Allah ne muradı varsa versin siz benden bende sizden uzak durucam telefon çöp oldu gitti şimdi İstanbul'a yollamakla ugrasicaz neyse kolay gelsin. Dediğiniz herşeyi denedim 3 ayrı rom yine reboot atıyor cijazda sorun yoktu u arkadaşın romu Kuran'a kadar

Oyla:

Myzhip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi not 5plus
Konular
5
Aynı hala düzelen bişey yok süreklilik reboot yapiyor

Oyla:

Myzhip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi not 5plus
Konular
5
Official rom kullanarak sorunun cihazdan mı yazılımdan mı olduğunu tespit edin öncelikle. Custom rom, twrp vs. kurmayın.
Son açtığım konu dışında bu iki konuyu kapatır mısın admin bulamadim

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt