Yardım Redmi 5 Plus Şarj Sorunu

demantools

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samed
Cihazım
Redmi 5Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Merhaba, Redmi 5 Plus cihazım da son zamanlar da Orijinal şarj cihazında 20 mA. Almaya başladım (Ampere ile ölçüyorum) bu oran önceden daha fazlaydı gibime geliyor
telefonu USB3.0 Portundan bilgisayara bağlıyorum onda da 50 mA. alıyor sonra 40 mA. diye diye 10 mA 'a kadar düşüp en sonunda şarj alımını durduruyor Q3 destekli Vestel şarj cihazı ile şarj etmeye başlıyorum onda da sabit 1840 mA alıyorum, Vestel de de şöyle bir sorun oluyor Bazen şarj etmiyor kendi kednine güçten kesildi diyor bazen de hızlı hızlı kablo sökülüp takılmış gibi şarj bağlı - kesildi- şarj bağlı - kesildi diyor şarj bağlantı sesi gelip duruyor ben de bir zararı olmasın diye şarjdan çıkartıp tekrar takıyorum düzenli şarj alana kadar o şekilde yapıyorum en son oluyor ama olmasa daha iyi diyecek hâle geliyorum şu anda sürüm olarak Mi Global - 10.3 - 9.2.21 Kullanıyorum, sorun nerede olabilir?

BOZd46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
7
Aynısı bendede oldu 250 ma şarj etmeye başladı samsung orijinal şarj aleti 1800 ma şarj ediyor. Bence sorun adaptörde ömrü 6 ay

Oyla:

BilocanGöklerde

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Redmi 5 plu
Konular
12
Cihaz ve aksesuarları zamanla ölmeye başladı. Bir sene olmadan (4.ay da ) kablom öldü. Telefonda bozulmaya başladı gerçi. Siteden yeni bir adaptör almanızı öneririm

Oyla:

Untel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
37
Cihaz ve aksesuarları zamanla ölmeye başladı. Bir sene olmadan (4.ay da ) kablom öldü. Telefonda bozulmaya başladı gerçi. Siteden yeni bir adaptör almanızı öneririm
Ne gibi bir bozulma kardeşim merak ettim

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
redmi 5plus a hızlı şarj adaptör bağlasak batarya ömrüne etki edermi ?

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
redmi 5plus a hızlı şarj adaptör bağlasak batarya ömrüne etki edermi ?
ben lg g5 den kalan hızlı şarjı 3 aydır kullanıyorum ortalama 2 günde bir şarj ediyorum şu ana kadar sorun çıkarmadı inşallah çıkarmaz da hızlı şarjı desteklediğine göre pili buna uygun imal edilmiştir diye düşünüyorum aksi sorun teşkil edebilir.

Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
ben lg g5 den kalan hızlı şarjı 3 aydır kullanıyorum ortalama 2 günde bir şarj ediyorum şu ana kadar sorun çıkarmadı inşallah çıkarmaz da hızlı şarjı desteklediğine göre pili buna uygun imal edilmiştir diye düşünüyorum aksi sorun teşkil edebilir.
Bende öyle düşünüyorum ama insanda şüphe oluyor destek varsa neden vermiyorlar.

Oyla:

BOZd46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
7
Redmi 5 plus şarj aleti bozulunca Samsung hızlı şarj aleti aldım şarja takınca miuipro romda ilk defa hızlı şarj ikonu gördüm 2.800 ma şarj ediyordu gayet iyi.

Oyla:
Üst Alt