Yardım Redmi 5 Plus şarj soketinin çevresinden ses gelmesi

• Konbuyu başlatan Furis
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 25
  • Görüntüleme 1K

Furis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
5
Şarj giriş yeri ve hoparlörün olduğu kısım yani ikisinin arası elimle ittirince ses geliyor. Neyin nesi anlamadım. Cihaz daha yeni 3 günlük. Sizlerde de böyle mi acaba?

Furis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parmak çıtlaması gibi bir ses mi geliyor ? "ÇIT" diye ufak bir ses olarak ?
Aynen hocam. Çok az ses geliyor. Yeni fark ettim acaba cihazda mı sıkıntı var yoksa genel olarak mı böyle?
Bu arada hızlı cevap için teşekkürler.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Aynen hocam. Çok az ses geliyor. Yeni fark ettim acaba cihazda mı sıkıntı var yoksa genel olarak mı böyle?
Bu arada hızlı cevap için teşekkürler.
Hocam bende de var aynı ses, bir kaç yerde daha okumuştum bu problemi, kaç aydır kullanıyorum cihazı herhangi bir problem yok :)

Oyla:

Furis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
5
Hocam bende de var aynı ses, bir kaç yerde daha okumuştum bu problemi, kaç aydır kullanıyorum cihazı herhangi bir problem yok :)
Tahmin etmiştim. Ama niye böyle acaba? İleride sıkıntı çıkartmasın. Bende çok takılmadım da eğer sadece bende olsaydı yarın Delta Servise giderdim. :)

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Tahmin etmiştim. Ama niye böyle acaba? İleride sıkıntı çıkartmasın. Bende çok takılmadım da eğer sadece bende olsaydı yarın Delta Servise giderdim. :)
Hocam biz şanslıyız gene bizim ki hiçbir şey inanın, bazı kullanıcıların cihazlarında SIM kart yuvası hareket ediyormuş.

Oyla:

Furis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
5
Hocam biz şanslıyız gene bizim ki hiçbir şey inanın, bazı kullanıcıların cihazlarında SIM kart yuvası hareket ediyormuş.
O ayrı bir sıkıntı. Ama içeriden oynuyordur herhalde? Aslında ben cihaza alıştım. Bundan önce Mi4 kullanmıştım alışkınım zaten. Fakat sanki malzemeden çalmışlar gibi biraz canımı sıktı bu durum. Neyse artık...
Bu arada sizin batarya performansınız nasıl hocam?

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Kullandığım Xiaomi cihazlarda iki adet 5 Plus ve bir de Mi 5X'te denk geldim bu olaya. Kasa adam gibi oturtulmamış veya alt ve üst kısmın plastik olmasından dolayı sanıyorum bu ses çıkıyor. Özenmeden yılda sayısız cihaz çıkartırsa olacağı bu. Eskisi gibi özenmiyor. Nerde o Mi 4 sağlamlığı. :)

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
O ayrı bir sıkıntı. Ama içeriden oynuyordur herhalde? Aslında ben cihaza alıştım. Bundan önce Mi4 kullanmıştım alışkınım zaten. Fakat sanki malzemeden çalmışlar gibi biraz canımı sıktı bu durum. Neyse artık...
Bu arada sizin batarya performansınız nasıl hocam?
2 gün yetiyor bana 8+ saatte ekran süresi veriyor genelde bana çok çok yetiyor yani.

Oyla:

Furis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
5
Kullandığım Xiaomi cihazlarda iki adet 5 Plus ve bir de Mi 5X'te denk geldim bu olaya. Kasa adam gibi oturtulmamış veya alt ve üst kısmın plastik olmasından dolayı sanıyorum bu ses çıkıyor. Özenmeden yılda sayısız cihaz çıkartırsa olacağı bu. Eskisi gibi özenmiyor. Nerde o Mi 4 sağlamlığı. :)
Mi 4 güzeldi. Sattıktan sonra sattığım kişi yere düşürüp parçalamış olsa da sapasağlam çalışıyordu. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 gün yetiyor bana 8+ saatte ekran süresi veriyor genelde bana çok çok yetiyor yani.
Miui 10 mu? Bende o kadar değil. 3 günlük cihaz. 9-11 saat arası. Sabah 8:30 %100 şarj ile çıkıyorum, gece 2'ye kadar kullanım sonrası %15 kalıyor ortalama.

Oyla:
Üst Alt