Yardım Redmi 5 plus rootlarken fastboot ekranında kaldı

suzerain

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Redmi5 plus son güncelleme
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar öncelikle yeni üye oldum konuyu doğru yere açmışımdır umarım.
Redmi 5 Plus telefonuma root yapmaya çalışırken kurulum bitti ve açmaya çalıştım lakin fastboot ekranında kaldı. Ses açma tuşu ve power tuşuna defalarca kez bastım ama fayda etmedi ondan sonra 1-2 defa daha denedim olmadı. Telefonuma root yapmak isterken açamıyorum bile şuan lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim

suzerain

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
TWRP.img yanlış yerde Minimal ADBnin kurulu olduğu klasörün içine atacaksınız.

Birde buradan en güncel TWRP versiyonunu indirin.

hocam onuda hallettim şimdi tek birşey kaldı geriye işlemin sonunda şifre girmeden devam edin ve wipeden format data yapın diyor format dataya geldiğimde ise şifre istiyor

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
hocam onuda hallettim şimdi tek birşey kaldı geriye işlemin sonunda şifre girmeden devam edin ve wipeden format data yapın diyor format dataya geldiğimde ise şifre istiyor
İşte burada tekrar telefon sıfırlanacak :D tekrar söylüyorum ya custom rom kuracaksınız yada stock rom ile devam edip rootlayacaksınız, hangisi ile devam etmek istediğinizi söyleyin ona göre yol göstereceğim. (Custom rom öneririm)

Oyla:

suzerain

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
İşte burada tekrar telefon sıfırlanacak :D tekrar söylüyorum ya custom rom kuracaksınız yada stock rom ile devam edip rootlayacaksınız, hangisi ile devam etmek istediğinizi söyleyin ona göre yol göstereceğim. (Custom rom öneririm)
hocam ben size güveniyorum hangi yol size uygunsa razıyım ben :D root için en kolay ve güvenilir hangisi ise yapayım

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
hocam ben size güveniyorum hangi yol size uygunsa razıyım ben :D root için en kolay ve güvenilir hangisi ise yapayım
Custom kuruyoruz o zaman :)

İlk olarak şifre yazmadan giriş yapın TWRP'ye ardından Wipe kısmına gelin ve Format Data seçeneğine basın "Yes" yazın ve TWRP'ye yeniden girin bu işlemleri yapınca tekrar yazın.

Oyla:

suzerain

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Custom kuruyoruz o zaman :)

İlk olarak şifre yazmadan giriş yapın TWRP'ye ardından Wipe kısmına gelin ve Format Data seçeneğine basın "Yes" yazın ve TWRP'ye yeniden girin bu işlemleri yapınca tekrar yazın.
hocam yes yazdım çıktım şimdi tekrar twrp ye girdim herşey sıfırlanmış sanırım format data oldu tekrar twrp ye girdiğimde ise sadece Reboot, wipe data, connect with MIAssistant seçenekleri mevcut

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
hocam yes yazdım çıktım şimdi tekrar twrp ye girdim herşey sıfırlanmış sanırım format data oldu tekrar twrp ye girdiğimde ise sadece Reboot, wipe data, connect with MIAssistant seçenekleri mevcut
TWRP gitmiş, muhtemelen root kurulu değil diye tekrar TWRP kurun fastboot moda geçerek

Oyla:

suzerain

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Hocam romu yeniden kurmuyorsunuz değil mi sadce TWRP'yi yeniden kuracaktınız.
yok usta twrp yi yüklemeye çalışıyorum ama fastboot ekranına aldığım zaman minimal programında tekrar kurmaya çalıştığımda wait for device diyor cihazı okumuyor twrp yi kuramıyorum

Oyla:

suzerain

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Fastboot kendi kendine açılıp kapanıyor mu ?
yok usta 3 tane seçenek var sadece fastboot ekranında reboot wipe data ve MiAssistant menüsü o menüde tekrar twrp yi kurmaya çalışıyorum programla ama cihazı okumadığı için twrp yi kurmuyor miflashta da okumuyor maalesef :/

edit: fastboot ekranında Main Menu
MI-Recovery 3.0 yazıyor

Oyla:
Üst Alt