Soru Redmi 5 Plus Root ve Güncelleme

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Merhaba herkese ben yeni bir Xiaomi kullanısıyım ve telefonumu rootlamak istiyorum fakat rootladıktan sonra güncelleme desteği alamayacağımı okudum bu ne kadar doğru cihazda şuanda global sürüm 9.5 var kutudan global olarak çıktı.

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
23
1231243 kardeşim, Peocawe kardeşimizin de dediği gibi bir sürü anlatımlar var bu konuda. Ayrıca xiaomi.eu, miuipro gibi custom romların da satbil sürümleri var, sürekli güncelleme ile uğraşmak istemşyorsan bu sürümleri kullanabilirsin. Bende Redmi 5 Plus kullanıyorum ve benim kullandığım rom miuipro.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
1231243 kardeşim, Peocawe kardeşimizin de dediği gibi bir sürü anlatımlar var bu konuda. Ayrıca xiaomi.eu, miuipro gibi custom romların da satbil sürümleri var, sürekli güncelleme ile uğraşmak istemşyorsan bu sürümleri kullanabilirsin. Bende Redmi 5 Plus kullanıyorum ve benim kullandığım rom miuipro.
Bu dediğiniz sürümde tam ekran özelliği var mı sanal tuşları pek sevmiyorum birde telefonda çok fazla google uygulamaları var dediğiniz rom rootlu geliyorsa root sayesinde kaldırma niyetindeyim.
Ayrıca batarya performansı nasıl ?

Son düzenleme:
Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
23
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ben miuipro beta kullanıyorum. Bir süredir tam ekran görünümü var ve zaten çıktığı andan itibaren o şekilde kullanıyorum ve gayette güzel. Miuipro romu kurduğunda saadece Google Play ile geliyor, başka google uygulaması yok. Rom magisk ile rootlu bir şekilde kuruluyor. Performans ve pil süresi olarak ben gayet memnunum cihazdan ve romdan. Ha daha fazla şarj süresi istiyorsan xiaomi.eu romunun şarj süresinin iyi olduğunu söylüyor kullanan arkadaşlar, ben özelleştirmeyi sevdiğim için miuipro romunu kullanıyorum.Şarjı Sabah 06:15te %100 dü, an itibarı ile saat 22:03 ve şarjım %47... Bluetooth, mobil veri, konum ve senkronizasyon sürekli açık, gün içerisinde en az 1,5 saat oyun, çok sık aralıklarla sosyal medya ve mail, sürekli whatsapp, arama ve mesaj vs vs. Durum bu 1231243 kardeşim...

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63

Ben miuipro beta kullanıyorum. Bir süredir tam ekran görünümü var ve zaten çıktığı andan itibaren o şekilde kullanıyorum ve gayette güzel. Miuipro romu kurduğunda saadece Google Play ile geliyor, başka google uygulaması yok. Rom magisk ile rootlu bir şekilde kuruluyor. Performans ve pil süresi olarak ben gayet memnunum cihazdan ve romdan. Ha daha fazla şarj süresi istiyorsan xiaomi.eu romunun şarj süresinin iyi olduğunu söylüyor kullanan arkadaşlar, ben özelleştirmeyi sevdiğim için miuipro romunu kullanıyorum.Şarjı Sabah 06:15te %100 dü, an itibarı ile saat 22:03 ve şarjım %47... Bluetooth, mobil veri, konum ve senkronizasyon sürekli açık, gün içerisinde en az 1,5 saat oyun, çok sık aralıklarla sosyal medya ve mail, sürekli whatsapp, arama ve mesaj vs vs. Durum bu 1231243 kardeşim...
Hocam uzun mesajınız için öncelikle sağolun. Bootloader kilidini açmak 360 saat kadar beklemem gerekiyor acaba süreyi kısaltma şansım yok mu ? sonra sizin dediğiniz rom'a geçmeyi düşünüyorum bende.

Son düzenleme:
Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hocam uzun mesajınız için öncelikle sağolun. Bootloader kilidini açmak 360 saat kadar beklemem gerekiyor acaba süreyi kısaltma şansım yok mu ? sonra sizin dediğiniz rom'a geçmeyi düşünüyorum bende.

Maalesef unlock için herhangi bir müdahale yapılamıyor süreye. Mecbur dolmasını bekliyoruz.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Oyla:

Gelisim04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Konular
0

Kardeşim, kaç saat ekran süresi anlıyorsun bu romda. Senden ricam telefonu tamamen şarj edip bitimine kadar ki elde ettiğin ekran süresini bizimle paylaşman.

Ayrıca miuipro sürümleri içerisinde en iyisi hangisi.
Stabil ve şarj.

Oyla:

Hayalist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Red mi5 plus
Konular
2
Kolay gelsin arkadaşlar ben cihaza root attım supersu da yükledim ama menüde supersu uygulaması falan görünmüyor normal mi bu viper4Android YouTubevanced vs yüklü kullanabiliyorum . Olmaması problem yaratır mı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Kolay gelsin arkadaşlar ben cihaza root attım supersu da yükledim ama menüde supersu uygulaması falan görünmüyor normal mi bu viper4Android YouTubevanced vs yüklü kullanabiliyorum . Olmaması problem yaratır mı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Magisk kurulu ise supersu ya zaten gerek yok. İkisi de kök erişimine izin veren yetkiler

Oyla:
Üst Alt