Soru Redmi 5 plus root atmak

• Konbuyu başlatan tgy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 1K

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Merhaba arkadaşlar cihazımq root atmak istiyorum az çok bilgim var Sony telefonumda yapıyordum ama uzun süre geçti bu cihazıma da root atmak istiyorum. Boot loader kilidi açık orijinal global rom yüklü üzerinde önereceğiniz başkw güzel romlar varmı ve rom nasıl kurulur bide anlatırsanız. Xposed modüllerini filan kullanabilir miyim

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
xposed android 6 ile rahmetli oldu :(
magisk modları var. öneririm

Oyla:

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okudum da hiç bişi anlamadım açıkçası benim telefon luk o konuda ne var tam olarak

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam öncelikle bootloader kilidinizi açmanız gerekli. Kilidiniz açıldıktan sonra TWRP kurup, TWRP ile Magisk yüklediğinizde root yetkisine sahip olacaksınız.

Bootloader Kilidi Nasıl Açılır?
Öncelikle telefonunuzda Ayarlar/Telefon Hakkında/MIUI sürümü üzerine 7 defa tıklayarak geliştirici seçeneklerini açmanız gerekiyor. Daha sonra geri gelerek Ayarlar/Ek Ayarlar/Geliştirici Seçenekleri altında yer alan "Mi Kilit Açma Durumu" bölümüne girerek cihazınızı Mi hesabınıza eklemelisiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra adresine girerek Mi hesabınızla oturum açın. Oturum açtıktan sonra gelen sayfadan MiFlashUnlock uygulamasını indirebilir ve kilidinizi açabilirsiniz. Kilidi açmak için; uygulama indikten sonra cihazınızı kapatın, ses kısma ve güç tuşlarına beraberce basarak açın. Tamirci android logosunu gördüğünüzde bilgisayara bağlayın ve MiFlashUnlock aracında anlatıldığı şekilde ilerleyin. Çok büyük ihtimalle son aşamada 72, 96 veya 360 saat bekleyin gibi bir hata alacaksınız. Bu durum Xiaomi'nin güvenlik amacı ile almış olduğu bir tedbir. Belirlenen süre kadar bekledikten sonra tekrar denemeniz halinde kilidiniz sorunsuz açılacaktır. Detaylı bir anlatım açın burada yer alan konuyu inceleyebilirsiniz.

Rehber - Redmi 5 Plus için TWRP Kurulumu

Oyla:
Üst Alt