Soru Redmi 5 Plus Rom Önerisi

cetinodinsonnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cetin
Cihazım
redmi 5 plus
Meslek
comp eng student
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, redmi 5 plus aldım bir hafta kadar oluyor. Ne kadar rom denesemde whatsapp kamerasında resimlerin 3/4'ü hep yeşil çıkıyor. Romu fox recovery ile kurup üzerine son sürüm magisk + firmware+gapps kuruyorum.
denediğim romlar; rr, dotos ve pie olarak havoc, arrow. hepsinde bu sorun var. Bu sorunun olmadığı bir rom önerisi olan var mı? yada bunun bir çözümü? Bir romda aradaığım şey android sürümü değil, sorunsuz olması.

cetinodinsonnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cetin
Cihazım
redmi 5 plus
Meslek
comp eng student
Konular
1
Şu an Syberia ROM'dayım. Dediğiniz gibi bir sorun yok. İsteğinizi karşılayacak bir ROM. Çok fazla özelleştirme imkanı yok ama bu ROM böyle güzel. Tek sorun Google Play bildirimleri ki AOSP ROM'ların bir çoğunda mevcut bir sorun, çözümü de vardı ama bulamadım. Araştıracak zamanım olduğunda çözeceğim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Pie romlara pek ısınamadım ben. Geribildirimiz için çok teşekkür ederim. Şu an rr oreodayım, whatsapp sorununu flaşı açarak çözdüm. Flaş doğru düzgün patlamadığı için etki etmiyor fotogtafa, gece fotograf çekecek olsam ehatsappla çekmem zaten. Telegramdan öğrendiğime göre bizim cihaza özel bi gcam modu var ordan gcam yükledim ve srounsuzda kurdum bu arada. Çalışmayan tek biz özelliği yok, aklınızda bulunsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
miuipro öneririm. şuan 8.11.8 sürümünü kullanıyorum, oreo ile geliyor, gayet stabil.

Oyla:

KaanR5+

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
yeşil kamera gcam e bağlı bir sorun 1.1x zoom yaparsanız düzeliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı şekilde bana da rom önerisi lazım gerektiğinde batarya için sistemi sınırlayacak gerektiğinde oyun performansı için sistemi yoracak bir rom arıyorum tek aradığım şartlar bunlar. aosp olarak havoc denedim onda da tüm kernelleri denedim ama oyun performansını hiç sevmedim, batarya performansı güzeldi. Miui stable, masik, miui pro, mi room, revolution os denedim ve performans olarak kötü olmasalar da miui da genel olarak batarya performansı kötü bir sürü ıvır zıvır var çünkü içinde. Benim de rom önerisine ihtiyacım var güncelleme gelme sıklığı 2 ayda bir olsa bile yeter

Oyla:
Üst Alt