Soru Redmi 5 Plus Rom Önerisi

cetinodinsonnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cetin
Cihazım
redmi 5 plus
Meslek
comp eng student
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, redmi 5 plus aldım bir hafta kadar oluyor. Ne kadar rom denesemde whatsapp kamerasında resimlerin 3/4'ü hep yeşil çıkıyor. Romu fox recovery ile kurup üzerine son sürüm magisk + firmware+gapps kuruyorum.
denediğim romlar; rr, dotos ve pie olarak havoc, arrow. hepsinde bu sorun var. Bu sorunun olmadığı bir rom önerisi olan var mı? yada bunun bir çözümü? Bir romda aradaığım şey android sürümü değil, sorunsuz olması.

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
pixel experince öneririm kullandığımda o sorun yoktu

Oyla:

cetinodinsonnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cetin
Cihazım
redmi 5 plus
Meslek
comp eng student
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler deneyeceğim, oreo için önerebileceğiniz başka rom var mı acaba?

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Şu an Syberia ROM'dayım. Dediğiniz gibi bir sorun yok. İsteğinizi karşılayacak bir ROM. Çok fazla özelleştirme imkanı yok ama bu ROM böyle güzel. Tek sorun Google Play bildirimleri ki AOSP ROM'ların bir çoğunda mevcut bir sorun, çözümü de vardı ama bulamadım. Araştıracak zamanım olduğunda çözeceğim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
Şu an Syberia ROM'dayım. Dediğiniz gibi bir sorun yok. İsteğinizi karşılayacak bir ROM. Çok fazla özelleştirme imkanı yok ama bu ROM böyle güzel. Tek sorun Google Play bildirimleri ki AOSP ROM'ların bir çoğunda mevcut bir sorun, çözümü de vardı ama bulamadım. Araştıracak zamanım olduğunda çözeceğim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
oyun performansı nasıl hocam denemek isterim romu

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
oyun performansı nasıl hocam denemek isterim romu
Oyun oynamadığım için performansının nasıl olduğunu bilemem ama birazdan bir Antutu testi yapayım. Sizi aydınlatır büyük ihtimalle. AEX ROM'da Antutu testi bile tamamlanmıyordu bunda tamamlanacak mı onu görmüş olurum hem de. Pili gayet iyi kullanıyor ama söylemek isterim. Aralıksız kullanımda %25 pille 3 saat ekran süresini çok rahat verdi bana. Video izlediğimde 3.5-4 saate yükseliyor bu süre. Ama o kadar süre telefon elimde kalmıyor sorun orada.

Oynadığım oyun olarak sadece Atto's Odyssey ve Sudoku'dur. Sudoku'yu da eksik etmem tabii ki. :)

Ekleme: Antutu testi yine tamamlanmadı. %17'de tıkandı AEX gibi.

Geekbench sonucu:

Son düzenleme:
Oyla:

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
Oyun oynamadığım için performansının nasıl olduğunu bilemem ama birazdan bir Antutu testi yapayım. Sizi aydınlatır büyük ihtimalle. AEX ROM'da Antutu testi bile tamamlanmıyordu bunda tamamlanacak mı onu görmüş olurum hem de. Pili gayet iyi kullanıyor ama söylemek isterim. Aralıksız kullanımda %25 pille 3 saat ekran süresini çok rahat verdi bana. Video izlediğimde 3.5-4 saate yükseliyor bu süre. Ama o kadar süre telefon elimde kalmıyor sorun orada.

Oynadığım oyun olarak sadece Atto's Odyssey ve Sudoku'dur. Sudoku'yu da eksik etmem tabii ki. :)

Ekleme: Antutu testi yine tamamlanmadı. %17'de tıkandı AEX gibi.

Geekbench sonucu:
teşekkürler

Oyla:
Üst Alt