Yardım Redmi 5 plus rom atamıyorum

QoCoRech

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Merhabalar uzun bir süredir redmi 5 plus cihazımı fake rom dan kurtarıp global rom a geçmeye çalışıyorum fakat ne yaparsam yapayım başarılı olamadım telefon ayarlarda bootloader unlocked olarak gözüküyor
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Merhabalar uzun bir süredir redmi 5 plus cihazımı fake rom dan kurtarıp global rom a geçmeye çalışıyorum fakat ne yaparsam yapayım başarılı olamadım telefon ayarlarda bootloader unlocked olarak gözüküyor
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam MiFlash'ın farklı bir sürümünü indirip öyle deneseniz? Forumda bazı arkadaşlar, sizin sorununuzla aynı veya benzer sorunlarla karşılaşıp, bu söylediğim yol ile çözmüşlerdi.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihazınız fake unlock. Güncelleyici uygulamasından çin developer rom gösterip yüklemeyi deneyiniz. Global rom atarsanız cihazınız recovery de takılabilir bu nedenle ilk olarak china developer rom yükleyip ardından bootloader unlock yapmanız gerekli.

Oyla:

QoCoRech

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız fake unlock. Güncelleyici uygulamasından çin developer rom gösterip yüklemeyi deneyiniz. Global rom atarsanız cihazınız recovery de takılabilir bu nedenle ilk olarak china developer rom yükleyip ardından bootloader unlock yapmanız gerekli.
Şu an deniyorum hocam cevap için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirdiğim china developer rom unda current version is illegal only allowed to flash the latest stable version hatasını aldım
Daha sonra indirmiş olduğum global 9.6.4 rom u denedim ve başarılı oldum daha sonradan güncellemeden kapattım sizce bu 9.6.4 ü denemeli miyim yoksa başka bir china developer rom u mu arayayım

Son düzenleme:
Oyla:

fatihçakay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
3
Şu an deniyorum hocam cevap için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirdiğim china developer rom unda current version is illegal only allowed to flash the latest stable version hatasını aldım
Daha sonra indirmiş olduğum global 9.6.4 rom u denedim ve başarılı oldum daha sonradan güncellemeden kapattım sizce bu 9.6.4 ü denemeli miyim yoksa başka bir china developer rom u mu arayayım
Çözüm bulabildiniz mi hocam ?

Oyla:
Üst Alt