Oncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Peki ben cihazda bir sorun olduğunda Delta servisine götürüp ücretli şekilde mi yaptıracağım ?Garantili olarak alırsanız 24 ay ithalatçı garantili olacaktır. Delta, evo vs. Xiaomi'nin şuan için resmi olarak servisi bulunmuyor Türkiye'de. Diğer sorularınıza gelince Pubg de fps orta seviyelerde, düşük ayarlardayken rahatlıkla oynayabilirsiniz. Kasma, donma pek yapmaz. Sonuçta sd 625 gibi giriş-orta sınıf bir işlemci kullanıyor. Isınma sorunu falanda olmaz. Arayüz gayet akıcı çalışıyor.
Oncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Peki ben cihazda bir sorun olduğunda Delta servisine götürüp ücretli şekilde mi yaptıracağım ?
Götürme imkanım yok ise nasıl olacak?
Yani bu telefonu aldığımda garantisiz olmayacak.Delta servis ilgilenecek normal bir servis gibi anladığım kadarıyla doğrumu anlamışım?Garanti kapsamına giren her türlü sorunda ücretsiz şekilde servis ilgilenecektir. Kullanıcı hatası olan durumlarda (sıvı teması, ekran kırılması vb. gibi...) servisin belirleyeceği ücret karşılığında onarımı gerçekleşir. Servise bırakma imkanınız yok ise cihazı güzel şekilde kutulayıp, temiz bir kağıda sade bir dil ile sorunu ve talebinizi belirtip kargo ile gönderebilirsiniz.
Yani bu telefonu aldığımda garantisiz olmayacak.Delta servis ilgilenecek normal bir servis gibi anladığım kadarıyla doğrumu anlamışım?
Birkaç sorum daha olacak izninizle;Doğru hocam.
Birkaç sorum daha olacak izninizle;
Bootloader kilidi ve global rom diye birşey var bunlar neye yarıyor telefona zararı varmı, telefonu garanti dışı bırakıyor mu?
Bazı kisilere telefon ingilizce gitmiş turkce desteği yokmu ?
Global rom kendimi güncelleyecek yoksa ben kendim manuel olarak mı güncelleyeceğim?
Global rom ne demek neye yarıyor?
2 Aya yakındır kullanıyorum 1 kere takılmadı arayüzde veya facede youtube gibi vs programlarda.Hmm bu cihazı alırsam beni Üzmez değil mi arayüzde takılmalar vs vs..
Güncelleştirme takvimi yok mu xiaominin?
Yani ben telefonu aldığımda rommu yükleyeceğim ? Kendi otomatik neden yüklemiyor ?Bootloader kilidi cihazın binevi güvenlik önlemi. Sisteme müdahele edilememesi için firmanın koyduğu bir önlem. Açılması durumunda cihaza herhangi bir zararı yoktur. Global rom ise adı üzerinde stock rom'un global, dünya genelinde ki ismidir.
İngilizce gitmesinin sebebi ise China rom (Çin için olan stock rom) yüklü gelmesinden kaynaklı. Bootloader kilidi açmadan Global rom kurarak bu sorunu aşabilirsiniz. Detaylı anlatımlar forumda fazlasıyla mevcut.
Global rom kendi güncelleme alacaktır. Ota ile güncelleme geldiğinde bildirim alacaksınız.
Yani ben telefonu aldığımda rommu yükleyeceğim ? Kendi otomatik neden yüklemiyor ?
Desteğiniz için teşekkür ederim.Hocam siz bi şey yapmayacaksınız. Zaten hali hazırda kurulu geliyor. Çok istisna durum olursa China rom ile gelebilir. O zaman da tek yapmanız gereken global rom dosyasını indirip kurmak. Alacağınız satıcıya sorabilirsiniz ne ile geldiğini.