Hmm bu cihazı alırsam beni Üzmez değil mi arayüzde takılmalar vs vs..Oynarsınız bende aynı cihazı kullanıyorum sıkıntısız oynanıyor çok fazla ısınmada olmuyor sadece arada bir 1 saniyenin bile altında takılma yapıyor , yapmayan cihazda yok herhalde android tarafında.
Optimizasyon ile alakali bence o yapabilecek birsey yok.Adamlar sd 625 ile akıcı oynuyor biz sd 820 ile oynuyamıyoruz doğru düzgün
Resmi olarak giricek samsung Vs yetkili servisi gibi servisler gelicek fiyatları daha yüksek olurOptimizasyon ile alakali bence o yapabilecek birsey yok.
Xiaomi garantisi nasıl oluyor ithalatçı yazıyor HB, Teknosa, vatan vs vs..
Tam anlayamadım bu telefon bozulduğunda kime götürücem kiminle muhattap olucam onu soruyorum.Mesela Samsung'un kendi servisi var fakat xiaomi'nin yok bildiğim kadarıyla.Resmi olarak giricek samsung Vs yetkili servisi gibi servisler gelicek fiyatları daha yüksek olur
İşte resmi olarak giriceği için xiaomi de kendi servislerini açıyor distribütör garantili olucakTam anlayamadım bu telefon bozulduğunda kime götürücem kiminle muhattap olucam onu soruyorum.Mesela Samsung'un kendi servisi var fakat xiaomi'nin yok bildiğim kadarıyla.
Ben yaklaşık 1 hafta içinde bu telefonu alacağım ithalatçı garanti olarak xiaomi'nin servisi geldiğimde ücretsiz şekilde yararlanabilecekmiyim? Veya garanti sürem nasıl olacak kaç yıl?İşte resmi olarak giriceği için xiaomi de kendi servislerini açıyor distribütör garantili olucak
Ben yaklaşık 1 hafta içinde bu telefonu alacağım ithalatçı garanti olarak xiaomi'nin servisi geldiğimde ücretsiz şekilde yararlanabilecekmiyim? Veya garanti sürem nasıl olacak kaç yıl?