Sohbet redmi 5 plus piyasası ne kadar?

• Konbuyu başlatan SafakB
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 866

SafakB

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Şafak
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Konular
36
merhabalar konuyu tam olarak nerede açacağımı bilemediğim için burada açıyorum şimdiden kusura bakmayın xiaomi redmi 5 plus 4/64 2.el fiyatları ne oluyor acaba? sahibinden gibi sitelerde 3/32 modelleri en kötü 750'den listelenmiş yardımınızı bekliyorum.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
merhabalar konuyu tam olarak nerede açacağımı bilemediğim için burada açıyorum şimdiden kusura bakmayın xiaomi redmi 5 plus 4/64 2.el fiyatları ne oluyor acaba? sahibinden gibi sitelerde 3/32 modelleri en kötü 750'den listelenmiş yardımınızı bekliyorum.
900 1000 lira bandında grey market( IMEI yazılmış ) cihazların sıfırı buluna biliyor hocam.Garantili faturalı ise cihazınız biraz daha kolay düzgün fiyatlardan alıcı bulabilir.

SafakB

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Şafak
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
900 1000 lira bandında grey market( IMEI yazılmış ) cihazların sıfırı buluna biliyor hocam.Garantili faturalı ise cihazınız biraz daha kolay düzgün fiyatlardan alıcı bulabilir.

Global sürüm imei felan orjinal cihaz hocam hepsiburada'dan alındı imalatçı garantili en azından 900 civarında satabilirmiyim?

ek olarak : BL Kilidi Açık TWRP Atıldı

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Global sürüm imei felan orjinal cihaz hocam hepsiburada'dan alındı imalatçı garantili en azından 900 civarında satabilirmiyim?

ek olarak : BL Kilidi Açık TWRP Atıldı

Biraz şans meselesi hocam.Alacak kişinin garantiye önem verip vermemesi durumu belirler.Sahininden yerine Letgo'da satmayı deneyebilirsiniz.Cep telefonu satışlarında baya kullanılmaya başlandı orası.

Bülentb

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi note 5
Konular
8
Hocam ben sizin yerinizde olsam fastboot rom kurup öyle satışa çıkartırdım , çünkü normal kullanıcı twrp felan duyunca/görünce başka bişey var sana bilir , zaten bu işlerden anlayan biri ise kilit açık olduğu için gerisini kendi halleder herhalde,
Ayrıca gene ben olsam 900 den ilanı verip geri dönüşlere bakardım,

Üst Alt