Yardım Redmi 5 plus orijinal ekran

Carpatia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı global 10.2.3
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba. Telefonun ekranı kırıldı. Orijinal ekran bulamıyorum. Bir sürü para verip berbat bir ekranla karşılaşmak da istemiyorum. Nereden orijinal ekran bulabilirim bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

123124344

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63

Bu konuya bir göz atın hocam. Kısaca orijinal ekran bulamazsınız en ucuzu alın :)

Oyla:

Carpatia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Peki nerden alalım Türkiye de herhangi bir siteden mi? Bunların en kalitelisi hangisidir hangi siteyi tavsiye edersiniz?
Bu konuya bir göz atın hocam. Kısaca orijinal ekran bulamazsınız en ucuzu alın :)
[/QUOTE]

Oyla:

123124344

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Peki nerden alalım Türkiye de herhangi bir siteden mi? Bunların en kalitelisi hangisidir hangi siteyi tavsiye edersiniz?
[/QUOTE]
Akilliphone sitesinden alış veriş yapabilirsiniz, güvenilir bir site.

Oyla:

Carpatia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim sağol. Aldım ekranı geldi ama seri 17.00 değil 13.00 yazıyor ekran bandında. Birisi 17.00 olanlar en kaliteli demişti yanlış mı yaptım acaba

Oyla:

123124344

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Çok teşekkür ederim sağol. Aldım ekranı geldi ama seri 17.00 değil 13.00 yazıyor ekran bandında. Birisi 17.00 olanlar en kaliteli demişti yanlış mı yaptım acaba
[/QUOTE]
Evet onlar kaliteli oluyor ve çift tıklama ile uyandırmayı destekliyor 13-00 serisi ile gelen ekranda çift tıklama çalışmıyordu başka yerde de okuduğum kadarıyla da 17-00 serisi önerilen seriydi. Jelatinleri sokmeden ekranı test edin beğenmezseniz değişim isteyin.

Oyla:

Carpatia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Evet onlar kaliteli oluyor ve çift tıklama ile uyandırmayı destekliyor 13-00 serisi ile gelen ekranda çift tıklama çalışmıyordu başka yerde de okuduğum kadarıyla da 17-00 serisi önerilen seriydi. Jelatinleri sokmeden ekranı test edin beğenmezseniz değişim isteyin.
[/QUOTE]
Çıtasız ekran almıştım çıtaları da takarken bir kısmını kırdım. Beyaz ekran çıtası bulamıyorum. Ne önerirsiniz peki nereden bulabilirim? Telefoncular çıtalı ekran takalım diyor aldığım ekran çöp olacak kafam karıştı.

Oyla:

123124344

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Çıtasız ekran almıştım çıtaları da takarken bir kısmını kırdım. Beyaz ekran çıtası bulamıyorum. Ne önerirsiniz peki nereden bulabilirim? Telefoncular çıtalı ekran takalım diyor aldığım ekran çöp olacak kafam karıştı.
[/QUOTE]
Citali alacaksanız yapıştırıcısini değiştirin ve ön flash filtresini takmayı unutmayın.

Oyla:
Üst Alt