Güncelleme Redmi 5 plus oreo

HolyGun35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Asus
Konular
12
Pil performansı biraz daha kötüleşmiş diyebilirim
Kamerada bazi değişiklikler var Kısa video kare ponarama / kare /manuel gibi seçenekler eklenmiş derinlik efekti var sanarim herkesin söylediği portre modu bu ön kamera içindi pek kamera kullanmadığım için şimdi baktım arka kamera için güzelleştirme pro seçeneği mevcut şu an o özellik daha iyi fotoğraf kalitesi sunuyor gibi geldi dediğim gibi pil tüketimi biraz fazla geldi.

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Volte yazısı yeni güncelleme ile artık görünüyor

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

qwasderf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Oreo da uygulamalara basılı tutunca üstte seçenekler çıkıyor örneğin youtube a basılı tutunca video ara gibi seçenek çıkıyor ancak bunda öyle bir durum yok telefona göre farklılık mı gösteriyor acaba ?

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
bu nasıl oreo acaba hemen hemen hiçbir değişiklik yok

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
WhatsApp bildirimlerin de sorun var mesaj sesi iki kez tekrarlıyor yankılı ses gibi

demiralhami

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hami
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
10
Allah için yüklemeyi batarya on numaraydi akşama kadar durmadan video izlerim bu arada 8 de kalkıyorum saat şuan 13:45 batarya %100 den 36 ya düştü mükemmel şarj gidiyor. Özelliklerde değişiklik yok denebilecek kadar az ana ekran aynı kameraya portre gelmiş birde ayarlar sayfasında ufak değişiklikler var çok da önemli şeyler değil. Mümkünse güncellemeyi yuklemeyiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Demek istediğim batarya akşam eve gittiğimde 20 falan kalıyordu böyle giderse saat 4 gibi batarya boş olacak. Bataryanın içine etmiş güncelleme.

qwasderf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Allah için yüklemeyi batarya on numaraydi akşama kadar durmadan video izlerim bu arada 8 de kalkıyorum saat şuan 13:45 batarya %100 den 36 ya düştü mükemmel şarj gidiyor. Özelliklerde değişiklik yok denebilecek kadar az ana ekran aynı kameraya portre gelmiş birde ayarlar sayfasında ufak değişiklikler var çok da önemli şeyler değil. Mümkünse güncellemeyi yuklemeyiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Demek istediğim batarya akşam eve gittiğimde 20 falan kalıyordu böyle giderse saat 4 gibi batarya boş olacak. Bataryanın içine etmiş güncelleme.
Telefon 1 saat 24 dakikadır sarjdan çekili durumda 40 dakika ekran açık kaldı parlaklık otomatik ve ortanın biraz altında duruyordu wifi bağlıydı 10 15 dakika oyun oynadım ve ilk sarjdan çektiğimde oreo güncellemesi yaptım sarj şuan % 90 seviyesinde bu iyi değil mi yoksa sizinki daha mı hızlı gidiyor ?

demiralhami

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hami
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
10
Telefon 1 saat 24 dakikadır sarjdan çekili durumda 40 dakika ekran açık kaldı parlaklık otomatik ve ortanın biraz altında duruyordu wifi bağlıydı 10 15 dakika oyun oynadım ve ilk sarjdan çektiğimde oreo güncellemesi yaptım sarj şuan % 90 seviyesinde bu iyi değil mi yoksa sizinki daha mı hızlı gidiyor ?
Genelde pupg gibi oyunlarda 20 dk kadar oynarsqm %10 ila 12 gidiyor hesabı sen yap muhtemelen şimdi oynasam 30 gidecek gibi gözle görünür müthiş batarya kaybı var batarya bozulmadan bir güncelleme gelene kadar oyun oynamayın derim.

tkcneu60

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emrah
Cihazım
Red mi 5 plu
Konular
2
Ben yükledim arkadaşlar telefon hızlanmış gibi

Üst Alt