Güncelleme Redmi 5 plus oreo

kocaagafatih10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
p9 lite 2017
Konular
0
Selamın Aleyküm beyler ben bugün redmi 5 plus cihazımı oreo güncellemesi yaptım fakat güncelleme sonrası şarjım %50 idi ve 2 saat kullandım hiç düşmedi şarja taktığımdada %50 den yukarı çıkmıyor tema falan da değiştirdim ama değişen bişey yok ayrıca redmi 5 plus lar snapdragon 625 le geliyo diye biliyorum benim redmi 5 plus ım 626 var görünüyo yardım edin
Kardeşim benim kardesimdede snapdragon 626 gözüküyor onunla alakali bir sıkıntı degil.Kardesimde gayet stabil şekilde çalışıyor güncelleme

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bayat Simit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şener
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Arkadaşlar şarj ömrünü uzatma adına, ayarlar bölümünde wifi içi "wifi kapalı olsada taramaya devam et" gibi bir bölüm vardı. Şun oreo ya güncelleyince o kısmı bulamadım nerede olduğunu bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
Surekli yuzde 65 de bu hatayi aliyorum simdiye kadar 20 kere indirmistim. Yokmu cozumu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-09-02-14-15-01-544_com.android.updater.png
    Screenshot_2018-09-02-14-15-01-544_com.android.updater.png
    152,7 KB · Görüntüleme: 32

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
fastboot ile rom atınca bildirim sesi düzeliyor mu biri şunu cevabını verebilir mi ? birde bu güncellemeyi neden miu10 arayüzü ile vermedi onu anlamış degilim zaten geç kaldın herşeyi bitir bir arada var beklerdik yani. miu10 arayüzü bence 9 göre daha sade basit olmuş özellikle arama ekranı çok çirkin paint yapılmış gibi çok özensiz umarım değiştirirler arayüzün bazı yerlerini.

ben fastboot ile stock olarak yükledim denedim whatsaap da sorun yok
burdan indirbilirsin

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
Kardeşim benim kardesimdede snapdragon 626 gözüküyor onunla alakali bir sıkıntı degil.Kardesimde gayet stabil şekilde çalışıyor güncelleme

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende cpu-z de 626 AnTuTu da 625 gösteriyor...

Reddit de CPU -z nin hatalı olduğu söyleniyor hangi uygulama ile bakıyorsunuz ?

Çekirdek hızı 2000 değil 2016 oldugu için 626(o 2200 ile çalışabiliyor) nın özelliği gibi algılayıp öyle yazdığı söylenmiş.

Numberone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Güncellemeden sonra sms kısmında da kişilerde kayıtlı olanlardan gelen sms lerde isimleri bir çıkıyor bir çıkmıyor sanki kişilerde ekli değilmiş gibi numarası görünüyor. Sms bölümüne gir çık yaptığında her seferinde değişiyor bu durum. Başına gelen yada sebebini bilen varmı

Saygılarımla

Sungur44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bahattin
Cihazım
Redmi5 plus
Konular
13
Güncellemeden sonra sms kısmında da kişilerde kayıtlı olanlardan gelen sms lerde isimleri bir çıkıyor bir çıkmıyor sanki kişilerde ekli değilmiş gibi numarası görünüyor. Sms bölümüne gir çık yaptığında her seferinde değişiyor bu durum. Başına gelen yada sebebini bilen varmı

Saygılarımla
Aynı sorun bende de var bazen iletilmiyor bazen iletiyor ama cevap yazınca aynı numara başka bir mesajdan geliyor

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sungur44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bahattin
Cihazım
Redmi5 plus
Konular
13

Saygılarımla
Hattın turkcell mi belki Turkcell kaynaklıdır telefon simi tanimlayamiyor olabilir

Numberone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Hattın turkcell mi belki Turkcell kaynaklıdır telefon simi tanimlayamiyor olabilir

bendeki hat türk telekom güncelleme öncesi böyle bişi yoktu. Şimdi mi sms diye bişi gelmiş internet istiyor mi ler arası ücretsiz sms e yarıyormuş heralde. Ondandır belki diye mi sms i devre dışı bıraktım ama yine aynı durum sözkonusu malesef

Üst Alt