Satin alınanlar veya favorilere bak. Kardeş büyük ihtimalle sende android 10 tabanlı port yükledin veya android 10 tabanlı bir rom yükledin ve sürüm düşürdün bundan dolayı o uyarı çıkar. Bende de aynı durum var. Fastboot rom kurup tekrar istediğin romu kurarsan gider.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satın alınanlar favoriler boş görünüyor ,bir yerde gördüm aslında yerini bidaha bulamadım nerden baktığımı
)
Şu depolama alanı hasarlı uyarısı bende de çıkıyor miuitr port romu yükleyince..ki ben miroom dan geçtim direk..bence romda bir bug var..aslında rom fena değil 2-3 gündür test ediyorum ancak hataları düzeltilirse daha iyi olur.bir kaç gördüğüm hatayı yazdım geliştiriciye umarım dikkate alır .
Mesela port rom da farkettiğim, hızlı şarj modu çalışmıyor yavaş şarj oluyor cihaz,şarj da daha çok ısınıyor..bir de arkada açık programlar belli bir süre sonra otomatik kapanıyor sanırım özellikle ayarlanmış..
Gps de konumu sabitleyemiyor,gps aranıyor modunda sürekli.. ayarlara da baktım düzelmedi..
Bir de miroom da uydu kumanda çalışıyordu bu port romda goldmasteri bir türlü tanıtamadım..