- Adım
- eray
- Cihazım
- REDMİ NOTE 3
- Meslek
- boş gezenin boş kalfası
- Konular
- 21
Değil.magisk yüklemek şartmı ?
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değil.magisk yüklemek şartmı ?
Root dosyası bukullanmıyorsan sorun yok o zaman
hocam magisk için sizden daha sonra ayrı bir eğitim alırım) çok duyuyorum ama ne işe yaradı tam olarak anlayamadım.
ben temiz kurulum ile şunu kurayımsizi takip etmeye devam sonra
Önceki yazılımda cihazı bul özelliği açık kaldıysa sorun yaşıyor olabilirsin. Şimdi denedim giriş yaptı bende.mi hesabımı açamadım 2 dakika sonra tekrar deneyin hatası alıyorum
yok hocam cihaz bul açık değildi önceki orjinal rom daydım hesabım açık değildi. burada açayım dedim iki dakika sonra tekrar deneyin diyor . ımei silinmesi falan mı oldu acaba diye düşündüm ama yok ımei numaralarım görünüyorÖnceki yazılımda cihazı bul özelliği açık kaldıysa sorun yaşıyor olabilirsin. Şimdi denedim giriş yaptı bende.
cihaz güvenlik bilgisi alınıyor diyor sonra cihaz güvenlik bilgisi kontrol edilemiyor bir iki dakika bekleyip tekrar deneyin diyor . pcde girebiliyorum hesabıma ama telefondan giremiyorumyok hocam cihaz bul açık değildi önceki orjinal rom daydım hesabım açık değildi. burada açayım dedim iki dakika sonra tekrar deneyin diyor . ımei silinmesi falan mı oldu acaba diye düşündüm ama yok ımei numaralarım görünüyoranlamdım
Yani o hatayı genelde onun cihaz bul yüzünden alıyorduk. Romda sorun yok benim hesap eklendi. Açıkçası başka bir fikrim yokyok hocam cihaz bul açık değildi önceki orjinal rom daydım hesabım açık değildi. burada açayım dedim iki dakika sonra tekrar deneyin diyor . ımei silinmesi falan mı oldu acaba diye düşündüm ama yok ımei numaralarım görünüyoranlamdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cihaz güvenlik bilgisi alınıyor diyor sonra cihaz güvenlik bilgisi kontrol edilemiyor bir iki dakika bekleyip tekrar deneyin diyor . pcde girebiliyorum hesabıma ama telefondan giremiyorum
şimdi girdim şifremi yazara girmedi ama google hesabı üzerinden giriş yaptım no problemYani o hatayı genelde onun cihaz bul yüzünden alıyorduk. Romda sorun yok benim hesap eklendi. Açıkçası başka bir fikrim yok
evet yüklü geliyor görüntüsü kullanımı harika ama şarjı az gidiyor maalesefbu miui 12 eu 20.6.18 port romunda google play yüklü geliyor mu? ayrıca batarya ve performans nasıl