MIUI 12 Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.6.11 Beta Android 9

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
"Eu 20.6.11 ile caf 20.6.14 " ikisinden hangisini önerirsiniz? Birisini indirip kuracam,ayrıca Eu da radyo var demiştiniz,Diğerinde de var mı? Benimde radyo takıntım var

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu anda caf kullanıyorum. radyo var. herhangi bir sıkıntı görmedim şuana kadar romda .hızı da gayet güzel tavsiye ederim fakat eu yla kıyaslayamam şu anda. hatırlamıyorum .ben de bi sürü rom değiştirdim:D

Engin1984

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Engin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Şu anda caf kullanıyorum. radyo var. herhangi bir sıkıntı görmedim şuana kadar romda .hızı da gayet güzel tavsiye ederim fakat eu yla kıyaslayamam şu anda. hatırlamıyorum .ben de bi sürü rom değiştirdim:D
Ben önce caf ı kudum;radyo var ama çalışmıyo anlamadım.Sonra miuitr nin son paylaştığı romu kudum,onda da radyo yokama hâlâ bu romdayım deniyorum.İnşallh radyo sorununu çözerler artık.Gün içinde çok kullanıyorum radyoyu ,benim gibi olan kişi sayısıda az değil.

hamzaguzel0806

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hamza
Cihazım
red mi 5 plus
Konular
0
Ben önce caf ı kudum;radyo var ama çalışmıyo anlamadım.Sonra miuitr nin son paylaştığı romu kudum,onda da radyo yokama hâlâ bu romdayım deniyorum.İnşallh radyo sorununu çözerler artık.Gün içinde çok kullanıyorum radyoyu ,benim gibi olan kişi sayısıda az değil.

miuiTR nasıl hocam bağlantı linki atarmısınız bende bir deneyeyim :) teli deneme tahtası yaptık artık ne bulsak kuruyoruz:))

Engin1984

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Engin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
miuiTR nasıl hocam bağlantı linki atarmısınız bende bir deneyeyim :) teli deneme tahtası yaptık artık ne bulsak kuruyoruz:))
Valla fena değil,pil yine istediğiz seviyede olmasada %20 de 6 saat ekran süresi aldım,tabi kişiden kişiye kullanıma göre değişiyo ,birde durum çubuğu ayarını yaptıktan sonra tekrar ayar yapmaya izin vermeyip ana ekrana atıyodu,dili ingilizce yaptım tlf u tekrar başlattıktan sonra durum çubuğu ayarına girebildim,sonra yine türkçe yaptım.Şimdilik başka bir sorunla karşılaşmadım.Linki bırakıyorum aşağıya

hamzaguzel0806

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hamza
Cihazım
red mi 5 plus
Konular
0
Valla fena değil,pil yine istediğiz seviyede olmasada %20 de 6 saat ekran süresi aldım,tabi kişiden kişiye kullanıma göre değişiyo ,birde durum çubuğu ayarını yaptıktan sonra tekrar ayar yapmaya izin vermeyip ana ekrana atıyodu,dili ingilizce yaptım tlf u tekrar başlattıktan sonra durum çubuğu ayarına girebildim,sonra yine türkçe yaptım.Şimdilik başka bir sorunla karşılaşmadım.Linki bırakıyorum aşağıya

teşekkürederim hocam deneyeceğim.

diskocumaho1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Maho
Cihazım
Redmi 5 PLUS
Konular
1
Fena değil... Radyo yok..

Eray hocam 4.5g mevcut olan miui11 rom mevcut mu acaba global dışında? Global rom kullanmak istiyorum fakat hem performans olarak kötü hem de dark mode mevcut değil. Birçok rom denediginiz için size sordum.

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60

Doğrudur hocam bluetooth kulaklık kullandığım için kulaklık tespit edilemedi yazıyordu .bende başkalarında çalışır sandım

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Eray hocam 4.5g mevcut olan miui11 rom mevcut mu acaba global dışında? Global rom kullanmak istiyorum fakat hem performans olarak kötü hem de dark mode mevcut değil. Birçok rom denediginiz için size sordum.
Dostum 4.5g için rom farketmiyor. Örnek miui10da aynı 11de aynı. Dark mode maalesef android 8.1 sağlıklı çalışmıyor. Bunun için port rom kullanmak gerekir. Miui11 olarak bu rom fena değil

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

diskocumaho1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Maho
Cihazım
Redmi 5 PLUS
Konular
1
Dostum 4.5g için rom farketmiyor. Örnek miui10da aynı 11de aynı. Dark mode maalesef android 8.1 sağlıklı çalışmıyor. Bunun için port rom kullanmak gerekir. Miui11 olarak bu rom fena değil

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Miui10 kullanıyorum fakat 4.5g olmuyor miui11de oluyordu

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3