MIUI 12 Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.5.7 Beta Android 9

Dogan6162

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dogan
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
1
Arkadaşlar romu bu linkten indirip kurun birçok hata düzeltilmiş

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Nasıl beyler eu 11 kullanıyorum geçmeye değer mi? Tabii doğal olarak beta olduğu için daha iyisini beklemiyorum ama akıcılık ve pilde çok uçurum var mı her ikisini kullanan arkadaşlar?

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
hocam az biraz önce telefonun bootloader kilidini açıp twrp yükleyip magisk yükledim ve şimdiye kadar hiç bir veri kaybı almadım.bu rom u telefonu formatlamadan yüklersem herhangi bir sorun çıkar mı? ayrıca verilerin silinmesini de istersem wipe den hangilerini işaretleyeceğim ilave olarak teşekkür ederim

Hazarhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hazarhan
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
0
Beyler V1 de ön kamera güzellik efektlerinin hiçbiri çalışmıyor bilginize

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Nasıl beyler eu 11 kullanıyorum geçmeye değer mi? Tabii doğal olarak beta olduğu için daha iyisini beklemiyorum ama akıcılık ve pilde çok uçurum var mı her ikisini kullanan arkadaşlar?
Port olduğu için illaki 11gibi olamaz ama fena da sayılmaz şuan için. ilerde çıkacak sürümlerden daha iyi olacak öyle bir hissi var.
hocam az biraz önce telefonun bootloader kilidini açıp twrp yükleyip magisk yükledim ve şimdiye kadar hiç bir veri kaybı almadım.bu rom u telefonu formatlamadan yüklersem herhangi bir sorun çıkar mı? ayrıca verilerin silinmesini de istersem wipe den hangilerini işaretleyeceğim ilave olarak teşekkür ederim
Merhabalari advanced vipe kısmında internal stroge kısmına format atmadığın sürece silinmez. Tavsiyem wipe data, cache, system, vendor yaparsan daha temiz bir kurulum olur. mi ve google hesaplarından çıkış yaparak öyle rom dene.

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Port olduğu için illaki 11gibi olamaz ama fena da sayılmaz şuan için. ilerde çıkacak sürümlerden daha iyi olacak öyle bir hissi var.

Merhabalari advanced vipe kısmında internal stroge kısmına format atmadığın sürece silinmez. Tavsiyem wipe data, cache, system, vendor yaparsan daha temiz bir kurulum olur. mi ve google hesaplarından çıkış yaparak öyle rom dene.

Teşekkürler hocam şu an kullanıyorum arada ufak kasmalar oluyor beta olduğundan dolayı fakat görsellik gayet güzel

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Teşekkürler hocam şu an kullanıyorum arada ufak kasmalar oluyor beta olduğundan dolayı fakat görsellik gayet güzel
Zamanla düzeleceğine inanıyorum bakalım. Port olduğu için malum eksikler illaki oluyor.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
miui 12 20.5.6 gelecek mi?

Hazarhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hazarhan
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
0
Zamanla düzeleceğine inanıyorum bakalım. Port olduğu için malum eksikler illaki oluyor.

Ya kardeş bu V2 de bile hala ön kamera hatası devam ediyor güzellik efektlerinin hiçbiri çalışmıyor yapmaya çalışınca da uygulama kapanıyor dışarı atıyor geliştiriciye bunu iletelim V1 de ayni hata vardı

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
Ya kardeş bu V2 de bile hala ön kamera hatası devam ediyor güzellik efektlerinin hiçbiri çalışmıyor yapmaya çalışınca da uygulama kapanıyor dışarı atıyor geliştiriciye bunu iletelim V1 de ayni hata vardı
google camera kullanın,hem daha iyi

Üst Alt