Port olduğu için illaki 11gibi olamaz ama fena da sayılmaz şuan için. ilerde çıkacak sürümlerden daha iyi olacak öyle bir hissi var.Nasıl beyler eu 11 kullanıyorum geçmeye değer mi? Tabii doğal olarak beta olduğu için daha iyisini beklemiyorum ama akıcılık ve pilde çok uçurum var mı her ikisini kullanan arkadaşlar?
Merhabalari advanced vipe kısmında internal stroge kısmına format atmadığın sürece silinmez. Tavsiyem wipe data, cache, system, vendor yaparsan daha temiz bir kurulum olur. mi ve google hesaplarından çıkış yaparak öyle rom dene.hocam az biraz önce telefonun bootloader kilidini açıp twrp yükleyip magisk yükledim ve şimdiye kadar hiç bir veri kaybı almadım.bu rom u telefonu formatlamadan yüklersem herhangi bir sorun çıkar mı? ayrıca verilerin silinmesini de istersem wipe den hangilerini işaretleyeceğim ilave olarak teşekkür ederim
Port olduğu için illaki 11gibi olamaz ama fena da sayılmaz şuan için. ilerde çıkacak sürümlerden daha iyi olacak öyle bir hissi var.
Merhabalari advanced vipe kısmında internal stroge kısmına format atmadığın sürece silinmez. Tavsiyem wipe data, cache, system, vendor yaparsan daha temiz bir kurulum olur. mi ve google hesaplarından çıkış yaparak öyle rom dene.
Zamanla düzeleceğine inanıyorum bakalım. Port olduğu için malum eksikler illaki oluyor.Teşekkürler hocam şu an kullanıyorum arada ufak kasmalar oluyor beta olduğundan dolayı fakat görsellik gayet güzel
Ya kardeş bu V2 de bile hala ön kamera hatası devam ediyor güzellik efektlerinin hiçbiri çalışmıyor yapmaya çalışınca da uygulama kapanıyor dışarı atıyor geliştiriciye bunu iletelim V1 de ayni hata vardıZamanla düzeleceğine inanıyorum bakalım. Port olduğu için malum eksikler illaki oluyor.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
google camera kullanın,hem daha iyiYa kardeş bu V2 de bile hala ön kamera hatası devam ediyor güzellik efektlerinin hiçbiri çalışmıyor yapmaya çalışınca da uygulama kapanıyor dışarı atıyor geliştiriciye bunu iletelim V1 de ayni hata vardı