MIUI 12 Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.5.7 Beta Android 9

BOZd46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
7
Yağ gibi. MIUI 12 telefona daha iyi geldi animasyonları 0.5 yaptım yağ gibi akıyor karanlık mod çok iyi çalışıyor, kamera yeşil çekmiyor.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Çok teşekkür ederim hocam. Konu gidişatını senin konulardan aldım hakkını helal et.
Bunlar küçük şeyler aramizda lafı dahi olmaz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sekko hocam yoksa tam konuyu mu hazırlıyordun ?
eray0687 redmi 5 plus için gizli kahramandır. Foruma açtığım konularda onun emeği ilaki var. Kimi zaman romlari buluyor, kimi zaman benden önce deneyip bilgilendirme yapıyor, kimi zaman benim bulamadığım linkleri bulup bana veriyor. Sürekli irtibat halindeyiz kendisiyle. Ben cihaz değiştiriyorum o yüzden artık konu acmayacağım. Hazırlık içinde de değildim açıkçası. Eğer canı isterse kendisi açabilir, benim açtığım her türlü konudan konu kalıplarını linkleri herşeyi de kullanabilir. BOZd46

Son düzenleme:

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3

eray0687 redmi 5 plus için gizli kahramandır. Foruma açtığım konularda onun emeği ilaki var. Kimi zaman romlari buluyor, kimi zaman benden önce deneyip bilgilendirme yapıyor, kimi zaman benim bulamadığım linkleri bulup bana veriyor. Sürekli irtibat halindeyiz kendisiyle. Ben cihaz değiştiriyorum o yüzden artık konu acmayacağım. Hazırlık içinde de değildim açıkçası. Eğer canı isterse kendisi açabilir, benim açtığım her türlü konudan konu kalıplarını linkleri herşeyi de kullanabilir. BOZd46
Niye değiştiriyorsunuz hocam dokunmatik sorunları yüzünden mi. Bir de hangi cihaz

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Niye değiştiriyorsunuz hocam dokunmatik sorunları yüzünden mi. Bir de hangi cihaz
Biraz daha güncel, beni 2 sene taşıyabilecek telefona geçmek istedim. Kamerasıyla özellikleri ile falan. Redmi note 8 aldım hocam

aliakrep

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
aliakrep
Meslek
Web
Konular
1
1-Muiu güncelleme yaparken hata veriyor.
2-Canlı Duvarkağıdı indirmiyor.
3-Uygulama kasını bulamadım.
4-Ülke-Bölge seçimini bulamadım.

Son düzenleme:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21

Sağolsun Sekko hocamla uzun zamandır muhabbetimiz var. rom denedik ekisiklerini konuştuk ve konuları açtı. cihaz değiştirmesi bir yönden iyi bir yönden kötü oldu. Konu açarken konu gidişatını ordan kopyaladım yoksa bana kalsa sadece rom linki verir bırakırdım :)

Hocam play store sürekli duruyor hiçbir şeye yaramaz bu beta ayrıca miusound baya sıkıntılı yinede elinize emeğinize sağlık.
Dünden beridir kullanıyorum bir kere bile google play hata vermedi. misound viper ile değiştirildi. romda yüklü geliyor.

1-Muiu güncelleme yaparken hata veriyor.
2-Canlı Duvarkağıdı indirmiyor.
3-Uygulama kasını bulamadım.
4-Ülke-Bölge seçimini bulamadım.
mıuı güncelleme derken neyi kastettin bilmiyorum romu temiz bir şekilde yüklemek lazım yoksa sorunlar bitmez.
- canlı duvar kağıdı denedim indi uyguladım.
-ana ekran seçeneğinde var uygulama kasası.
bölge seçimi kapalı rom içinde.

Son düzenleme:

ahmetkboz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Boz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci Lise
Konular
20
Arkadaşımı geçirdim fakat çok fazla hata var play store durdurldu hatasi veriyor 2 wipe + reboot denedim fayda yok biraz daha beklemekte fayda var

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular