Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.5.7 Beta Android 9
eray0687 redmi 5 plus için gizli kahramandır. Foruma açtığım konularda onun emeği ilaki var. Kimi zaman romlari buluyor, kimi zaman benden önce deneyip bilgilendirme yapıyor, kimi zaman benim bulamadığım linkleri bulup bana veriyor. Sürekli irtibat halindeyiz kendisiyle. Ben cihaz değiştiriyorum o yüzden artık konu acmayacağım. Hazırlık içinde de değildim açıkçası. Eğer canı isterse kendisi açabilir, benim açtığım her türlü konudan konu kalıplarını linkleri herşeyi de kullanabilir. BOZd46
eray0687 redmi 5 plus için gizli kahramandır. Foruma açtığım konularda onun emeği ilaki var. Kimi zaman romlari buluyor, kimi zaman benden önce deneyip bilgilendirme yapıyor, kimi zaman benim bulamadığım linkleri bulup bana veriyor. Sürekli irtibat halindeyiz kendisiyle. Ben cihaz değiştiriyorum o yüzden artık konu acmayacağım. Hazırlık içinde de değildim açıkçası. Eğer canı isterse kendisi açabilir, benim açtığım her türlü konudan konu kalıplarını linkleri herşeyi de kullanabilir. BOZd46
Sağolsun Sekko hocamla uzun zamandır muhabbetimiz var. rom denedik ekisiklerini konuştuk ve konuları açtı. cihaz değiştirmesi bir yönden iyi bir yönden kötü oldu. Konu açarken konu gidişatını ordan kopyaladım yoksa bana kalsa sadece rom linki verir bırakırdım
mıuı güncelleme derken neyi kastettin bilmiyorum romu temiz bir şekilde yüklemek lazım yoksa sorunlar bitmez.
- canlı duvar kağıdı denedim indi uyguladım.
-ana ekran seçeneğinde var uygulama kasası.
bölge seçimi kapalı rom içinde.