MIUI 12 Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.4.30 Beta Android 10

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Radyo için yapılabilecek bir şey varmı? Şuan miuitr son romunu kullanıyorum.
Radyo için deneme yaptık hakanla ama olmadı. Onun da çok vakti yoktu. Gelir ama ne zaman olur belli değil

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Arkadaşlar hakan üstadın MIUITR de portladığı romu deneyiniz. Orada yükleme talimatı da var.
MIUITR 5 PLUS 20.8.6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten baya emek veriyor haftalık biz memnunuz üç cihaz için de.
Vince, Lavender ve Ginko

Şimdi konuşmayayım diyorum olmuyor bu romun neyinden memnunsunuz acaba..Geçen hafta içerisinde,bir önceki sürümü test edip gördüğüm tüm hata ya da bugları bildirdiğimiz halde hiçbir değişiklik yapılmadan aynen sürülmüş gibi yeni rom..
Eray hocam özellikle tester olduğunuz için biraz da sizedir bu serzenişim.Cihazı bul depolama alanı hasarlı uyarısı veriyor demiştik geçen hafta hatırlarsanız,önce fastboot rom yükleyip sonra romu yüklerseniz sorun çözülür denilmişti.Dün oturdum önce fastboot rom atıp sonra bu yeni romu kurdum..ancak aynı sorun hala devam ediyor..Diğer bir sorun geçen hafta banka uygulamalarının, rootlu rom uyarısı verdiğini söylemiştim,geliştirici arkadaşta yeni sürümde bununla ilgili korumaları kapatacağını söylemişti lakin yeni sürümde de aynen devam ediyor sorun..Bunun yanında romla ilgili daha bir çok sorun rapor edebilirim test edip gördüğüm, ancak geri dönüş olmadıkça bir anlamı yok sanırım..

Son düzenleme:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Şimdi konuşmayın diyorum ama olmuyor bu romun neyinden memnunsunuz acaba,geçen hafta içerisinde bir önceki sürümü kullanıp tüm hataları arkadaşa bildirdiğimiz halde hiçbir değişiklik yapılmadan sürülmüş yine rom..
Eray hocam özellikle tester olduğunuz için biraz da sizedir bu serzenişim.Cihazı bul depolama alanı hasarlı uyarısı veriyor demiştik geçen hafta hatırlarsanız,önce fastboot rom rom yükleyip sonra bu romu yüklerseniz sorun çözülür denilmişti..dün oturdum fastboot rom atıp sonra bu yeni romu kurdum..ancak aynı sorun hala devam ediyor..Diğer bir sorun geçen hafta banka uygulamalarının, rootlu rom uyarısı verdiğini söylemiştim geliştirici arkadaşta yeni sürümde bununla ilgili korumaları kapatacağını söylemişti lakin yeni sürümde de aynen devam ediyor..
Bunun yanında daha bir sürü sorun rapor ettim test edip, lakin hiçbiri düzeltilmeden haftalık yeni rom diye aynen sürülmüş.. diğer test ettiğim gördüğüm sorunları da yazmaya gerek yok o halde..
Dostum sadece şunu söylemek istiyorum. Kullanmak zorunda değilsiniz. Gönüllü olarak yapılıyor bu işler. Kusursuz ve hesabını soracağınız bir rom kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Dostum sadece şunu söylemek istiyorum. Kullanmak zorunda değilsiniz. Gönüllü olarak yapılıyor bu işler. Kusursuz ve hesabını soracağınız bir rom kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Kendinize yakışan bir cevap vermişsiniz tebrik ederim, lakin kavga etmek isteseydim farklı bir dil kullanırdım size serzenişte bulunmak yerine..
Gönüllü yapılıyor diye rom da gördüğümüz sorunları da bildirmeyelim mi ya da bildirdiğimiz için suçlu mu olduk..fena mı işte bildiriyoruz hep beraber destek olalım güzel bişey çıkaralım diyoruz ortaya, nedir bu faydasız alınganlığınız..
Merak etmeyin kimse romsuz kalmaz ancak xda da herhangi bir geliştiriciye romunda ki bugları yazdığında teşekkür edip not alıyor uğraşıyor,sizin gibi sözüm ona testerlar da hesabını soracağın bir rom bul diyip geçiveriyor işte,,sonra da rom dünyasında neden Türk geliştiriciler çıkmıyor derler,çıkmaz tabi bu mantıkla niye çıksın..

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Tam kendinize yakışan bir cevap vermişsiniz tebrik ederim, lakin kavga etmek isteseydim farklı bir dil kullanırdım size serzenişte bulunmak yerine..
Gönüllü yapılıyor diye rom da gördüğümüz sorunları da bildirmeyelim mi ya da bildirdiğimiz için suçlu mu olduk..fena mı işte bildiriyoruz hep beraber destek olalım güzel bişey çıkaralım diyoruz ortaya, nedir bu faydasız alınganlığınız..
Merak etmeyin kimse romsuz kalmaz ancak xda da herhangi bir geliştiriciye romunda ki bugları yazdığında teşekkür edip not alıyor uğraşıyor,sizin gibi sözüm ona testerlarsa hesabını soracağın bir rom bul diyip geçiveriyor sonra da rom dünyasında neden Türk geliştiriciler çıkmıyor derler,çıkmaz tabi bu mantıkla niye çıksın..
Kardeş beni burada bilen bilir. Bugüne kadar kimseye en ufak bir ters cevabım olmadı. Lakin mesajınızı görünce direk suçlama ve sert bir dil gördüm. Hesap sorar gibi... Hakanın elinde telefonu yok... telefon olmadan biseyler yapmaya çalışıyor. İkincisi test ediyorum ve sürekli telefon çökmesi şu bu derken ekranım yandı. Bana maliyeti 300-400 lira. Tabiki eleştirilere açığım. Ama sert dille suçlar gibi geldiği zaman ister istemez insanların zoruna gidiyor. Romda belirttiğiniz sorunlara gelince evet bildirilir. sadece bir kişinin bildirmesi geliştirici için sağlam bir ifade değildir. Birden fazla kişiden bildirim geldiğinde buna bakılır. Dahili hafıza hatasına gelince şuan WiFi imkanım yok keşke olsa denesem çözülmedigini görsem ona göre bildirilir ve çözülür. İşin özü tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. İşin özü bu...

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Kardeş beni burada bilen bilir. Bugüne kadar kimseye en ufak bir ters cevabım olmadı. Lakin mesajınızı görünce direk suçlama ve sert bir dil gördüm. Hesap sorar gibi... Hakanın elinde telefonu yok... telefon olmadan biseyler yapmaya çalışıyor. İkincisi test ediyorum ve sürekli telefon çökmesi şu bu derken ekranım yandı. Bana maliyeti 300-400 lira. Tabiki eleştirilere açığım. Ama sert dille suçlar gibi geldiği zaman ister istemez insanların zoruna gidiyor. Romda belirttiğiniz sorunlara gelince evet bildirilir. sadece bir kişinin bildirmesi geliştirici için sağlam bir ifade değildir. Birden fazla kişiden bildirim geldiğinde buna bakılır. Dahili hafıza hatasına gelince şuan WiFi imkanım yok keşke olsa denesem çözülmedigini görsem ona göre bildirilir ve çözülür. İşin özü tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. İşin özü bu...

Bak hocam bende yeni üye değilim burda seni de gayet iyi tanırım..zamanında yine bu telefon konusunda çok mesajlaştığımız olmuştur seninle nickinden hatırlıyorum..benim serzenişim geçen haftadan beri bildirdiğim hiçbir sorunun çözümlenmeden romun aynen yayınlanmasınadır..yoksa 3 yıllık telefona gönlünce emek veren birini suçlamak ne tarzım ne de haddim değildir..Ancak olaya bir de şu açıdan bak..Bildirilen sorunları arkadaş yeni sürüm de düzelteceğini söyleyince, bende ona güvenip akşam oturdum cihazı sıfırlayıp baştan fastboot rom atarak tekrar kurdum,üzerine de yüzlerce uygulamayı yeniden kurup yeni romda da sorunların düzelmediğini gördüğünde sen ne düşünürdün acaba..en azından romun açıklamasına yeni sürüm de nelerin düzeltildiği eklense herkes için daha faydalı olmaz mı..depolama ile ilgili sorunu bi kaç kişi daha bildirmişti sayfadan,telefonun için geçmiş olsun lakin başta dediğim gibi benim derdim bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir..testle ilgili elimden gelen her türlü yardımı yapmaya da hazırım..hatta Ankaradaysan ekranı uygun fiyatlı değiştirmen için de yönlendirebilirim.

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Bak hocam bende yeni üye değilim burda seni de gayet iyi tanırım..zamanında yine bu telefon konusunda çok mesajlaştığımız olmuştur seninle nickinden hatırlıyorum..benim serzenişim geçen haftadan beri bildirdiğim hiçbir sorunun çözümlenmeden romun aynen yayınlanmasınadır..yoksa 3 yıllık telefona gönlünce emek veren birini suçlamak ne tarzım ne de haddim değildir..Ancak olaya bir de şu açıdan bak..Bildirilen sorunları arkadaş yeni sürüm de düzelteceğini söyleyince, bende ona güvenip akşam oturdum cihazı sıfırlayıp baştan fastboot rom atarak tekrar kurdum,üzerine de yüzlerce uygulamayı yeniden kurup yeni romda da sorunların düzelmediğini gördüğünde sen ne düşünürdün acaba..en azından romun açıklamasına yeni sürüm de nelerin düzeltildiği eklense herkes için daha faydalı olmaz mı..depolama ile ilgili sorunu bi kaç kişi daha bildirmişti sayfadan,telefonun için geçmiş olsun lakin başta dediğim gibi benim derdim bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir..testle ilgili elimden gelen her türlü yardımı yapmaya da hazırım..hatta Ankaradaysan ekranı uygun fiyatlı değiştirmen için de yönlendirebilirim.
Birbirimizi anladığımıza sevindim. Teşekkür ederim yardım teklifin için .Maaselef yaz tatili olduğu için yaşadığım şehrin dışında başka bir yerdeyim. Hal böyle olunca ister istemez dilediğim gibi indirip sıfırlama yapamıyorum şimdi. umarım birkaç güne fırsatım olursa yaşanan sorunlar hakkında çalışma yaparım. denk geldiğim sizin de paylaştığınız sorunlara birlikte bakmış oluruz. ona göre de çözüme odaklanılır.

BOZd46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
7
MiuiTR 12 20.8.6 pil performansı.