Şuanki sürümünüz nedir?yüklemeye çalışıyorum güncelleme paketini yükle seçeneginden paket doğrulanamıyor hatası veriyor sebep ne olabilir
. Bu şekilde kendi içinden sistem güncellenen yapmaya çalışıyorum indiriyor yüklemeye geçtiğinde telefon kapanıyor açılışta direk twrpye giriyor yükleme yapamıyorum twrpde de yükleme dosyasını bulamadım ordan yüklemek için telefonu kapatıp açtığımda unlock yazıyor kendinden güncelleme yapmaya çalıştıgımda 9.6.4 indiriyor sitede bulduğum bütün redmi 5 plus sürümlerini paket yükleyicisinden yüklemeyi denedim paket uyumsuz hatası alıyorum.Şuanki sürümünüz nedir?
Bootloader kilidiniz açık mı?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlgin için çok teşekkürler telefon sifirlansin istemiyorum içindeki programlari koruyarak nasıl yaparimdarkseel hocam sizin suanki sürüm MIUI9 Android 7.1 (Nougat) üzerine kurulu. MIUI10 güncellemesi ise Android 8.1 (Oreo) üzerine kurulu. Android sürüm farklılığından dolayı güncelleyici üzerinden "Güncelleme Paketini Seç" diyerek geçemiyorsunuz. Konunun başındaki Recovery linkinden indirip TWRP ile yükleyebilirsiniz. Veya MiFlash üzerinden temiz kurulum yapabilirsiniz.
güncelleme sonrası pil yüzdesi tekrar dışarı çıkmış bi bilginiz varmı neden böyle oldu acabaRedmi 5 Plus MIUI10 Global Stable V10.0.4.0.OEGMIFHDeğişiklikler
Güncelleme Değişiklikleri ve Linkler
Redmi 5 Plus kullanıcıları için MIUI10 Global Stable V10.0.4.0.OEGMIFH Güncellemesi yayınlandı.
Telefonunuzda 'Güncelleyici' uygulamasına girin ve güncellemeleri kontrol edin veya ROM'u aşağıdaki recovery linkinden indirip "Güncelleme Paketini Seçin" diyerek yükleyebilirsiniz.
- System
Restore Updated Android Security Patch to November 5, 2018- Sistem
Android Güvenlik Düzeltme Eki 5 Kasım 2018'ye Geri Yükleme
- Phone
Restore The Second SIM card couldn't be detected in Italy.- Telefon
Geri Yükleme - İkinci SIM kart İtalya'da tespit edilemedi.
- Camera
Restore Camera crashed in some cases
Restore Camera frozen when Portrait mode was used with the front camera- Kamera
Geri Yükleme - Kamera bazı durumlarda çöktü
Geri Yükleme - Ön Kamera Portre Modu ile kullanıldığında Kamerayı dondurdu.
- Settings
Restore Moving Files received by Bluetooth led to crashes
Restore Couldn't switch to DND mode automatically after rebooting the device.- Ayarlar
Geri Yükleme - Taşıma Dosyaları Bluetooth tarafından alınan dosyalar çökmelere yol açtı.
Geri Yükleme - Cihazı yeniden başlattıktan sonra otomatik olarak DND moduna geçilemedi.
Recovery ROM
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot ROM
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
@alf0606 açmış olduğunuz konuda cevap vererek bu konuya yönlendirdim. Belirttiğim gibi şuan haftalık beta sürümlerde pil yüzdesi grafik içerisinde. Bir sonraki kararlı güncellemesinde tekrar grafik içine alınacağını düşünüyorum. İyi forumlar.güncelleme sonrası pil yüzdesi tekrar dışarı çıkmış bi bilginiz varmı neden böyle oldu acaba
Malesef.Orada HDR ikonu varGörüntüdeki Portre ikonu sizde yok mu hocam.
Hangi dosyayı indirdiniz?Ben dosyayı indirdim nasıl telefona kurucam yardımcı olur musunuz