Yardım Redmi 5 Plus MIUI 11 sorunu

berenb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren Kakılıç
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Güncelleme cihaza daha bugün geldi büyük bir heyecanla yükledim fakat cihazda takılmalar donmalar olmaya başladı üstelik karanlık mod özelliğini de bulamadım geliştirici seçeneklerine de göz gezdirdim fakat yok cihazın android şuan şuan 8.1 ama ben android pie güncellemesi alacak sanıyordum öncelikle bu donma takılmalar nasıl düzelir ve karanlık mod nasıl açılır bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim iyi forumlar..

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Fastboot rom kurarken bl kilidini kapatıyorlar da o her zaman riskli bir hamle cihazınız çin cihazı ise global rom u fastboot ile kurup bl yi kapatırsanız brick oluyorsunuz. Twrp yüklenmesi için de fastboot kullanılıyor farkındasınız değil mi ? Kesin konuşmayayım ama denemedim yani ama yanlış bilgi vermemek için bl kilidini açmasını söyledim doğal olarak bl kilidini açarsa bir problemde yaşamayacaktır.
BL kilidi hemen bir dakika da ya da 1 günde açılmıyor hocam, ben 1 hafta bekledim. Fastboot cihazın bir nevi kurtarma menüsü, o menü üzerinden ne verirsiniz onu alır. Twrp verirseniz twrp, rom verirseniz rom. Samsung cihazlardaki Odin menü gibi

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
BL kilidi hemen bir dakika da ya da 1 günde açılmıyor hocam, ben 1 hafta bekledim. Fastboot cihazın bir nevi kurtarma menüsü, o menü üzerinden ne verirsiniz onu alır. Twrp verirseniz twrp, rom verirseniz rom. Samsung cihazlardaki Odin menü gibi
Bl kilidi zaten cihazın yazılımına müdahale edilememesi için var ama. Xiaomi cihazlarda cihaza müdahale yapmak için malesef bl kilidini açmak gerekiyor o da delta dışı garanti dışı bırakıyor ya da gidip xiaomi nin verdiği güncellemeleri kullanacaksın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak sana şöyle söyleyeyim samsung da fastboot da gidip oem kilidi açarsın ama Xiaomi telefonlarda bunu yapamıyorsun.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bl kilidi zaten cihazın yazılımına müdahale edilememesi için var ama. Xiaomi cihazlarda cihaza müdahale yapmak için malesef bl kilidini açmak gerekiyor o da delta dışı garanti dışı bırakıyor ya da gidip xiaomi nin verdiği güncellemeleri kullanacaksın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak sana şöyle söyleyeyim samsung da fastboot da gidip oem kilidi açarsın ama Xiaomi telefonlarda bunu yapamıyorsun.
Tamam hocam, siz haklısınız. İyi geceler

Oyla:
Üst Alt