- Adım
- Cem
- Cihazım
- redmi 5 +
- Konular
- 4
Ayarlar-daha fazla-yansıtSahare paylaşım yok nerden olacağını bilen varmı.Telefondaki görüntüyü TV ye aktarım kaybolmuş
Ayarlar-daha fazla-yansıtSahare paylaşım yok nerden olacağını bilen varmı.Telefondaki görüntüyü TV ye aktarım kaybolmuş
Maalesef yokHakkını yemeyin. Simgeler ve tema değişikliği ile yetinmiş olamazlar. Bonus olarak daha hızlı biten pil ve planlı eskitme yok mu? İyice inceleyin bakalım...
Hocam, dün Miui 11'e geçtim. Pili test ediyorum ama hızlı bir düşüş görmedim şimdiye kadar. Ama işte değişen sadece tema maalesef..Hakkını yemeyin. Simgeler ve tema değişikliği ile yetinmiş olamazlar. Bonus olarak daha hızlı biten pil ve planlı eskitme yok mu? İyice inceleyin bakalım...
Hocam ben dün pubg oynadım şarjım 39 idi birinci oldum yani siz anlayın ne kadar oynadığımı şarjım 34 oldu %5lik bir şarj tüketimi oldu. MIUI 10 da bu %10 veya üstü idi ben şarj konusunda memnunum. Pubg de game turbo gelişmesi ile daha akıcı bir oyun oynadım. Gözle görülür bir artış söz konusu.Hocam, dün Miui 11'e geçtim. Pili test ediyorum ama hızlı bir düşüş görmedim şimdiye kadar. Ama işte değişen sadece tema maalesef..