Hocam root atmayı bilmiyorum. Ve korkuyorum cihazı kitlerim diye.Hacılar kurun eu bakın keyfinize ya
Zaten redmi 5 de android versiyonu 9 yazmıyor fark ettiysen hocam 8,1 yazılıO haber yalan arkadaşlar android 9 denmiş fakat redmi 5 de 9 yok bunu daha önceki mesajlarda arkadaşımızda söylemişti
Çok basit aslındaHocam root atmayı bilmiyorum. Ve korkuyorum cihazı kitlerim diye.
Hocam ben cihazı Garantiye verdim batarya değişti. Ama pek bi farkını göremedim. Hala ayni 1 günü idare ediyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.yeterli bir süre 2 sene oldu hemen hemen batarya doldurdu miladı heralde
Tek beyenmedigim yani android sistem başı çekiyor ayrica artik mi11 de pubg de performansı alamiyorum eski verim yokHocam ben cihazı Garantiye verdim batarya değişti. Ama pek bi farkını göremedim. Hala ayni 1 günü idare ediyor.
Bence de öyle olacak ama MIUI 11 vermezlerse cihazın fişini çektiler diyebiliriz.Cihaz daha 1.5 senelik çıkış tarihi önemli olan zaten güncellemeler de çıkış tarihinden sonra verilir. MIUI 12 de telefonun fişini cekecekler buna kesin emin olabilirsiniz.
Hocam 10da kestiler MIUI 12 yebgerek yokCihaz daha 1.5 senelik çıkış tarihi önemli olan zaten güncellemeler de çıkış tarihinden sonra verilir. MIUI 12 de telefonun fişini cekecekler buna kesin emin olabilirsiniz.