Şuan için bu özellik aktif değil maalesef..Google asistan nasıl ekran kilidi kapalı iken sesli komut ile açılır.
Bence beklemek daha mantıklı zaten redmi 5 plus için öyle şahane bir güncelleme olmuş diyemeceğizArkadaşlar selâm
Cihazım Global Kararlı sürümünde.
Bana da birkaç gün önce bu güncelleme geldi.
Yüklemedim.
Otomatik Güncelleme açıktı ama güncellenmedi.
Şimdi ise Güncellemeler Yüklemeye Hazır uyarısı geliyor üstte.
Şikayetler olduğu için yüklemeyecektim
Ne yapmalı?
Şikayetler ortada. Bence düzgün bir sürüm çıkana kadar bekleyin.Arkadaşlar selâm
Cihazım Global Kararlı sürümünde.
Bana da birkaç gün önce bu güncelleme geldi.
Yüklemedim.
Otomatik Güncelleme açıktı ama güncellenmedi.
Şimdi ise Güncellemeler Yüklemeye Hazır uyarısı geliyor üstte.
Şikayetler olduğu için yüklemeyecektim
Ne yapmalı?
Hiçbir işe yaramaz ki o zaman siri gibi çalışmıyor yaniŞuan için bu özellik aktif değil maalesef..
Ben Hard format attığım halde görev yöneticisi hala kasıyor bug güncellemesini bekleyin. Tema harici güncelleme de hiç bişi yok zaten.Şikayetler ortada. Bence düzgün bir sürüm çıkana kadar bekleyin.
ne zaman gelir sizce ?Hiçbir işe yaramaz ki o zaman siri gibi çalışmıyor yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben Hard format attığım halde görev yöneticisi hala kasıyor bug güncellemesini bekleyin. Tema harici güncelleme de hiç bişi yok zaten.
Hocam Play Store'dan Dark mode isimli uygulamayı indirip day mode seçeneğini işaretleyin bu şekilde siyah arka plan beyaz oluyor deneyin yorum yapın yoksa başka yol deneyeceğiz..Gerçekten rezil bir güncelleme. Durum çubuğundan gelen bildirimleri okuyamıyorum. Siyah arka plana siyah yazı yazılmış. Birçok tema değiştirmeme rağmen durum çubuğu değişmiyor. Birçok yol denedim ancak olmuyor. Böyle güncelleme çıkaracaklarına çıkarmamak daha iyidi.
Belirsiz şuanne zaman gelir sizce ?