Yabancı bir forumda okuduğum bu hatayı Recovery versiyonu ile çözüyorlar, imkanınız varsa deneyin.Yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum
Ben denedim onuda o da ayniYabancı bir forumda okuduğum bu hatayı Recovery versiyonu ile çözüyorlar, imkanınız varsa deneyin.
O halde güncellemenin Xiaomi tarafından herkese açılmasını beklemeli yada TWRP üzerinden kurmasılısınız. Çünkü anladığım kadarıyla beta sürecinde görünüyor halen rom yakın zamanda bu statüden çıkacaktır.Ben denedim onuda o da ayni
Tesekkur ederim bir soru daha sorayim guncelleme acilinca recovery romunu guncelleme paketini sec diyip kurabiliyor muyuz ? OTA degil digerini cunmu zaten otadanda guncellesem sifirliyacaktim telefonu direk recoveryden kurayim oluyorsa temiz format gibi olsunO halde güncellemenin Xiaomi tarafından herkese açılmasını beklemeli yada TWRP üzerinden kurmasılısınız. Çünkü anladığım kadarıyla beta sürecinde görünüyor halen rom yakın zamanda bu statüden çıkacaktır.
Bir blok getirilmediyse o şekilde güncellemeye kuruluyor tabii ki de.Tesekkur ederim bir soru daha sorayim guncelleme acilinca recovery romunu guncelleme paketini sec diyip kurabiliyor muyuz ? OTA degil digerini cunmu zaten otadanda guncellesem sifirliyacaktim telefonu direk recoveryden kurayim oluyorsa temiz format gibi olsun
Otoya ne zaman açılır acaba bazı kişilere geliyor bana gelen birşey yok hala.Bir blok getirilmediyse o şekilde güncellemeye kuruluyor tabii ki de.
Çok uzun süreceğini sanmıyorum.Otoya ne zaman açılır acaba bazı kişilere geliyor bana gelen birşey yok hala.
Kimse bilemez ki hocam beklicez.Otoya ne zaman açılır acaba bazı kişilere geliyor bana gelen birşey yok hala.
İnşallah bir an önce açılırda deneyimleyelim bakalım.Çok uzun süreceğini sanmıyorum.